Mornar dobija tribine, Budućnost pomoćni teren, Iskra i Titograd reflektore

Investicije Fudbalskog saveza Crne Gore u Baru, Danilovgradu i Podgorici odvijaju se planiranim tempom, saopšteno je iz FSCG
3936 pregleda 0 komentar(a)
Stadion "Topolica" dobiće novu tribinu sa stolicama, Foto: FSCG
Stadion "Topolica" dobiće novu tribinu sa stolicama, Foto: FSCG
Ažurirano: 16.05.2019. 21:37h

Započete investicije Fudbalskog saveza Crne Gore u infrastrukturu odvijaju se planiranim tempom, saopšteno je iz crnogorske Kuće fudbala.

Na stadionu SRC "Topolica" u Baru trenutno se radi na rekonstrukciji svlačionica i tribine na koju treba da budu postavljenje stolice. Sve to je dio prve faze rekonstrukcije, dok će se u drugoj postaviti nova podloga na terenu i novi sistem za navodnjavanje, navodi se iz FSCG.

U sklopu projekta da svi prvoligaši u doglednom periodu budu u mogućnosti da igraju utakmice noću, nastavljeno je postavljanjem reflektorskog osvjetljenja.

"Uprkos nepovoljnim vremenskim prilikama za građevinske radove, reflektorsko osvjetljenje u narednom periodu dobiće stadioni Iskre i OFK Titograda. FSCG finansira 95 odsto projekta u koji je uključeno postavljanje reflektora i prateće opreme", ističe se na sajtu Fudbalskog saveza.

Intenzivno se, kako se navodi, radi na izgradnji pomoćnog terena sa prirodnom podlogom u okviru Trening kampa FK Budućnost. Fudbalski savez Crne Gore u cjelosti finansira ovaj projekat vrijedan oko 400 hiljada eura.

Bonus video: