Ramos: Želim da se oprostim od fudbala u dresu Reala

"Nije ovo pritisak da dobijem bolji ugovor. Zadovoljan sam onim što imam, ekonomski dio ugovora mi nikad nije bio bitan", rekao je Ramos
3471 pregleda 0 komentar(a)
Serhio Ramos na današnjoj pres konferenciji, Foto: Reuters
Serhio Ramos na današnjoj pres konferenciji, Foto: Reuters

Puno bure je podigla informacija da je Serhio Ramos zatražio odlazak iz Reala, što je između redova potvrdio i Florentino Peres, ali od toga nema ništa.

Kapiten "kraljevskog kluba" se danas pojavio na vanrednoj konferenciji za medije i poručio da želi da se oprosti od fudbala u dresu Reala.

Ramos je istakao da je između njega i Peresa došlo do teških riječi zbog loše sezone, ali da njih dvojica imaju odličan odnos.

I imao je zanimljivo poređenje.

"To je kao kad dođete kući sa djevojkom, a otac vam kaže da mu se ona ne sviđa. Ljuti ste tri dana, ali onda shvatite da je bio u pravu", rekao je Ramos.

Uz kritike medijima, za koje je prokomentarisao da su "prenapumpali" situaciju, priznao je da je dobio ponudu neimenovanog tima iz Kine. U jednom trenutkom je pomislio da ode, ali...

"Shvatio sam da je ovo moja kuća, i da ovdje želim da završim karijeru. Nije ovo ni pritisak da dobijem bolji ugovor. Zadovoljan sam onim što imam, ekonomski dio ugovora mi nikad nije bio bitan", rekao je Ramos.

Bonus video: