NIŠTA OD ODLASKA

Ramos: Želim da se oprostim od fudbala u dresu Reala

"Nije ovo pritisak da dobijem bolji ugovor. Zadovoljan sam onim što imam, ekonomski dio ugovora mi nikad nije bio bitan", rekao je Ramos
3452 pregleda 0 komentar(a)
Serhio Ramos na današnjoj pres konferenciji, Foto: Reuters
Serhio Ramos na današnjoj pres konferenciji, Foto: Reuters

Puno bure je podigla informacija da je Serhio Ramos zatražio odlazak iz Reala, što je između redova potvrdio i Florentino Peres, ali od toga nema ništa.

Kapiten "kraljevskog kluba" se danas pojavio na vanrednoj konferenciji za medije i poručio da želi da se oprosti od fudbala u dresu Reala.

Ramos je istakao da je između njega i Peresa došlo do teških riječi zbog loše sezone, ali da njih dvojica imaju odličan odnos.

I imao je zanimljivo poređenje.

"To je kao kad dođete kući sa djevojkom, a otac vam kaže da mu se ona ne sviđa. Ljuti ste tri dana, ali onda shvatite da je bio u pravu", rekao je Ramos.

Uz kritike medijima, za koje je prokomentarisao da su "prenapumpali" situaciju, priznao je da je dobio ponudu neimenovanog tima iz Kine. U jednom trenutkom je pomislio da ode, ali...

"Shvatio sam da je ovo moja kuća, i da ovdje želim da završim karijeru. Nije ovo ni pritisak da dobijem bolji ugovor. Zadovoljan sam onim što imam, ekonomski dio ugovora mi nikad nije bio bitan", rekao je Ramos.