Na pomolu trampa godine - Juve ne odustaje od Ikardija, Dibala idealan za Kontea

Inter i Juve razmišljaju da razmijene napadače
1179 pregleda 0 komentar(a)
Paulo Dibala i Mauro Ikardi, Foto: Beta/AP
Paulo Dibala i Mauro Ikardi, Foto: Beta/AP

Mauro Ikardi na ljeto sigurno ide iz Intera, Paulo Dibala nije zadovoljan u Juventusu - da li se sprema trampa godine u Seriji A?

Italijanski mediji redom donose informaciju da se nešto sprema i da bi do kraja juna i moglo da dođe do realizacije ideje da Ikardi obuče dres Juvea, a da Dibala na kraju stigne u Milano.

Obojica su Argentinci, obojica su 1993. godište - u ovoj trampi bi mogli da profitiraju i Juve i Inter, ali i igrači koji žele promjenu.

Ikardi je imao turbulentna četiri mjeseca u Interu. Sukob sa Lućanom Spaletijem, klubom i jednim dijelom saigrača, pa onda i navijača, uslovio je da ostane bez kapitenske trake i da bude na izlaznim vratima "crno-plavih".

Juve je odavno zainterosana strana, želio je Ikardija i ljetos, ali klima u Interu je tada bila drugačija i Argentinac je bio centralna figura projekta.

Sada se sve promijenilo, a novi trener Antonio Konte nikako ne želi da u misiju stvaranja velikog Intera uđe s igračem koji je izgubio povjerenje ljudi iz svlačionice.

Dibala nije imao probleme kao Ikardi, ali nije krio da je nezadovoljan tretmanom koji ima kod Masimilijana Alegrija, sada već bivšeg trenera "stare dame".

Dibala se savršeno uklapa u profil igrača kakav treba Konteu za formaciju 3-5-2, Juve u Ikardiju vidi "devetku" koja može da blista u tandemu sa Kristijanom Ronaldom - zbog svega toga ovo ljeto bi moglo da se pamti po trampi dva velika rivala.

Bonus video: