Opasni Murići: Došli smo da pobijedimo, bilo bi ljepše sa navijačima

„Bilo bi bolje da ima navijača, jer igra pred praznim tribinama ne daje ono zadovoljstvo koje fudbal nosi. Vjerujem, ipak, da će Crnoj Gori predstavljati teškoću to što nema publike", kazao je Murići
4602 pregleda 1 komentar(a)
Vedad Murići (treći s lijeva) na treningu Kosova pod Goricom, Foto: Filip Roganović
Vedad Murići (treći s lijeva) na treningu Kosova pod Goricom, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 06.06.2019. 20:11h

Napadač Vedat Murići ponovio je ono što njegovi saigrači pričaju minulih dana - Kosovo dolazi po pobjedu u Podgoricu, na meč kvalifikacija za EURO 2020 (petak, 20 i 45).

„Došli smo u Crnu Goru po tri boda, iako znamo da je igramo sa jakom reprezentacijam. Vjerujemo u sebe, imamo igrače visokog kvaliteta. Respektujemo protivnika, ali smo spremni da damo sve od sebe da odigramo dobar meč, da budemo akteri velike utakmice i da izađemo kao pobjednici", rekao je Murići.

On je kazao da prazne tribine mogu da budu problem za Crnu Goru.

„Bilo bi bolje da ima navijača, jer igra pred praznim tribinama ne daje ono zadovoljstvo koje fudbal nosi. Vjerujem, ipak, da će Crnoj Gori predstavljati teškoću to što nema publike", kazao je Murići.

Odbrana Crne Gore je oslabljena neigranjem Stefana Savića.

"I mi smo bez nekoliko igrača. Savić je igrač visokog nivoa, apsolutno zaslužuje poštovanje za sve što je uradio u karijeri. Ne gledam ko je preko puta mene, želim uvijek da dam sve od sebe i da postignem gol", kazao je Murići, napadač Rizespora, strijelac 17 golova u turskom šampionatu.

Bonus video: