Adrović napustio Oman, ide dalje

Osim u Omanu, 31-godišnji napadač je igrao i u Rumuniji, Hong Kongu, Bahreinu i Tajlandu
1886 pregleda 0 komentar(a)
Admir Adrović
Admir Adrović

Bivši napadač Sutjeske, Budućnosti i OFK Titograda, dvostruki najbolji strijelac CG lige Admir Adrović, završio je jednogodišnju avanturu u Omanu, u tamošnjem Oman klubu.

"Uspješno se završila sezona u osmoj različitoj internacionalnoj zemlji u kojoj sam igrao. Na 12 utakmica postigao sam devet golova, odigrao mnogo dobro kod srpskog trenera Davora Berbera, koji je to sve dobro posložio. Mnogo mi je bilo lijepo u Omanu, ljudima u klubu sam rekao da se možda i vratim, oni me čekaju, a ja sada iščekujem bolju ponudu i novi izazov", kaže Adrović, koji je sa 98 golova najbolji strijelac crnogorskog šampionata u istoriji.

Osim Crne Gore (Berane, Sutjeska, Budućnost, OFK Titograd), 31-godišnji napadač je nastupao za Damaš (Iran), Panduri (Rumunija), Pegasus (Hong Kong), Muharak (Bahrein), Šukhothai (Tajland).

"Mnogo sam prošao, i životno i fudbalski, upoznao mnogo različitih kultura. Idem dalje, slobodan sam u izboru nove sredine, možda se oprobam i u devetoj različitoj zemlji", zaključio je Adrović.

Bonus video: