Pun stadion i fešta pred gostovanje Crne Gore u Češkoj

U Olomucu će na dan utakmice sa "hrabrim sokolima" biti pravi praznik, jer će ispred stadiona od 17 sati biti bogat zabavni program
4259 pregleda 1 komentar(a)
Češka reprezentacija
Češka reprezentacija
Ažurirano: 09.06.2019. 21:10h

Crnogorska fudbalska reprezentacija sjutra od 20,45 sati gostuje Češkoj u Olomucu u kvalifikacijama za EP 2020.

Česi će imati žestoku podršku navijača, jer je u prodaji ostalo svega nekoliko stotina ulaznica.

"Dočekujemo izuzetno kvalitetnu ekipu, tvrdog rivala protiv kojeg će nam podrška puiblike biti izuzetno važna. Želimo da kontrolišemo igru protiv Crne Gore, dobijemo utakmicu na radost navijača i poboljšamo poziciju u grupi", kazao je selektor Češke Jaroslav Šilhavi.

Česi su upoznati sa situacijom u našoj reprezentaciji.

"Ne bih komentarisao to što se dogodilo", rekao je kapiten Marek Suhi.

"Takva promjena je vjerovatno neprijatna, ali ne smijemo da se obaziremo na to i da se opustimo. Ekipu vode asistenti, tako da se ništa posebno neće promijeniti. Crna Gora je dobra ekipa, ide u napad sa mnogo igrača, a mi moramo da budemo fokusirani od početka", rekao je Suhi.

Češki fudbaleri imaju polovičan učinak u kavlifiakcijama, pošto su nakon poraza u Engleskoj (5:0), kući dobili Bugarsku (2:1).

A u Olomucu će na dan utakmice sa "hrabrim sokolima" biti pravi praznik, jer će se ispred stadiona od 17 sati organizovati zabavni program sa brojnim pularnim muzičarima, ali i turnir u igri Fifa 19, gdje će posjetioci moći da se oprobaju sa profesionalnim igračima.

Bonus video: