Poziv od kuće se teško odbija: Lampard favorit za klupu Čelsija

U londonskom klubu duo Lamparda i Morisa vide kao idealan imajući u vidu da Čelsi zbog transfer zabrane neće moći da registruje igrače u naredna dva transfer ciklusa pa klub želi da u prvi tim uvrsti talentovane igrače iz podmlatka i sada već čuvene "vojske na pozamicama"
1057 pregleda 0 komentar(a)
Lampard nije uspio da uvede Derbi u Premijer ligu, ali klub namjerava da ga zadrži, Foto: Reuters
Lampard nije uspio da uvede Derbi u Premijer ligu, ali klub namjerava da ga zadrži, Foto: Reuters
Ažurirano: 12.06.2019. 13:41h

Legenda Čelsija Frenk Lampard favorit je broj jedan da preuzme klupu londonskih "plavaca".

Derbi ne želi da pusti Lamparda iako nije uspio da uvede klub u Premijer ligu, ali djeluje da se "poziv od kuće" teško odbija.

Kako prenosi londonski Standard, direktorka Čelsija, Marina Granovskaja je več održala početne pregovore sa Lampardom i njegovim asistentom Džodijem Morisom, takođe bivšim igračem Čelsija.

Mauricio Sari je na izlaznim vratima Stamford Bridža, a ostalo je da Čelsi dogovori kompenzaciju koja će osloboditi put Italijanu da preuzme Juventus.

Čelsi razmatra nekoliko opcija uključujući i menadžera Vulverhemptona Nuna Espitiro Santa i bivšeg trenera Juventusa Masimilijana Alegrija, ali je Lampard favorit za klupu Čelsija.

U londonskom klubu duo Lamparda i Morisa vide kao idealan imajući u vidu da Čelsi zbog transfer zabrane neće moći da registruje igrače u naredna dva transfer ciklusa pa klub želi da u prvi tim uvrsti talentovane igrače iz podmlatka i sada već čuvene "vojske na pozamicama".

Džodi Moris je pet godina vodio mlađe kategorije Čelsija prije nego je prošle sezone postao asistent Lampardu u Derbiju.

Bonus video: