Kako je navijač Liverpula pomogao ruskoj manekenki

Upad na teren lijepe Kinsi Volanski, koja je preko noći postala planetarna zvijezda nakon što je u 18. minutu utakmice polugola ušla na teren, jedan je od događaja koji je obilježio ovogodišnje finale Lige šampiona
7930 pregleda 0 komentar(a)
Kinsi Volanski
Kinsi Volanski
Ažurirano: 13.06.2019. 12:55h

Igra rukom Sisoka u svom šesnaestercu, realizovan penal Salaha, sjajne odbrane Alisona, gol Origija za konačnih 2:0…

Samo su neki od nezaboravnih trenutaka finala ovogodišnje Lige šampiona između Liverpula i Totenhema u Madridu.

Ali i upad na teren lijepe Kinsi Volanski, koja je preko noći postala planetarna zvijezda nakon što je u 18. minutu utakmice polugola ušla na teren.

Na kostimu je imala natpis “Vitaly Uncensored”, čime je promovisala novu mrežu koju je pokrenuo njen vjerenik Vitalij Zdorovecki, na kojoj se nalaze eksplicitni sadržaji namijenjeni 18+ publici.

Ruska manekenka pojavila se niotkuda na terenu “Vanda Metropolitana”, na iznenađenje svih. Ili skoro svih, jer je neko, ipak, znao da će to da uradi, osim nje i njenog vjerenika.

Znao je i jedan od navijača Liverpula, a od njenog performansa je, čak, i zaradio. Desetak dana nakon tog događaja, Piter Beumont, jedan od onih koji je te večeri bio na tribinama u Madridu, za San je govorio o tom “iskustvu”…

"Moji prijatelji i ja smo je vidjeli, svi smo se pitali ko je ona. Ja sam malo razgovarao sa njom, zbog čega su me prijatelji zezali, jer su mislili da se udvaram", rekao je Beumont.

Do tada sve uobičajeno, ali je onda uslijedio otkriće.

"Rekla mi je zbog čega je došla na finale, da želi da upadne na teren, a ja nisam mogao da vjerujem u to što čujem. Podigla je odjeću i pokazala mi kostim, rekavši mi da će na teren upasti u 25. minutu. Jedino što sam mogao da joj kažem jeste da ne upada na teren u trenutku dok Liverpul ima loptu kod sebe".

Čudno veče navijača Liverpula nije tu završeno.

"U 10. minutu je nestala sa mjesta gdje smo sjedjeli, vjerujem da je otišla da prostudira način kako da uđe na teren. A onda se vratila i dala mi je njen telefon, i rekla da je snimam kad upadne. I da pazim da sve to dobro snimim, da se dobro vidi. Drugovi su me zezali i zbog toga, a ja sam im rekao “Sad će da se skine, ne želite, valjda, to da propustite", dodao je Piter.

Zbog svoje “uloge” u performansu Kinsi Volanski, navijač Liverpula je dobio i novčanu nadoknadu, koju nije očekivao. Po završetku utakmice, naime, prišao mu je vjerenik manekenke, kako bi uzeo njen telefon, i pohvalio navijača za urađeni snimak, a onda mu je dao 150 eura! Za nešto što bi, možda, uradio i bez nadoknade…

Bonus video: