REAKCIJA NAVIJAČA

"Delije" izvrijeđale Savićevića, zaboravile Bari, golove i titule: "Sjever je produžena ruka Srbije"

Jedan od najboljih fudbalera beogradskog kluba svih vremena, član i zvijezda generacije '91, našao se na meti "delija", nakon izjava o "slučaju Kosovo" i odlaska selektora Ljubiše Tumbakovića, te fudbalera Zvezde Mirka Ivanića i Filipa Stojkovića, iz reprezentacije Crne Gore
33283 pregleda 114 komentar(a)
Transparent na tribinama "Pionira", Foto: Twitter/@nikolaS_sN
Transparent na tribinama "Pionira", Foto: Twitter/@nikolaS_sN

Igraju košarku Crvena zvezda i Partizan, a sa tribina, na kojima su isključivo navijači "crveno-bijelih", čuju se uvrede na račun - Dejana Savićevića.

Jedan od najboljih fudbalera beogradskog kluba svih vremena, član i zvijezda generacije '91, našao se na meti "delija", nakon izjava o "slučaju Kosovo" i odlaska selektora Ljubiše Tumbakovića, te fudbalera Zvezde Mirka Ivanića i Filipa Stojkovića, iz reprezentacije Crne Gore.

Savićević je juče u emisiji "Živa istina" na RTCG kazao da je direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić bio "jedan od ključnih ljudi koji su vršili pritisak na fudbalere Zvezde, naravno preko navijača".

"Da li ga je bilo strah od navijača, da li od službi, policija, tajne službe... Zna se da su ti navijači produžena ruka vlasti", rekao je Savićević.

'' Sever - produžena ruka Srbije, nikada vlasti i službe! J.... te u ta usta škrbava", takav transparent se pojavio na tribinama "Pionira", uz pjesmu:

"Izgubio si kompas, Dejane".

Preporučujemo za Vas