Mančester siti svjestan opasnosti, Klop: Sve je moguće

Dva najatraktivnija engleska tima sastaće se na evropskoj sceni, a Liverpul je jedini tim koji je ove sezone pobijedio budućeg šampiona - na Enfildu, u sjajnom meču, bilo je 4:3, iako je domaćin vodio 4:1
0 komentar(a)
liverpul mančester siti, Foto: Reuters
liverpul mančester siti, Foto: Reuters
Ažurirano: 16.03.2018. 12:36h

"Dobili smo Siti, i to je to".

Tako je Jirgen Klop prokomentarisao ishod žrijeba četvrtfinala Lige šampiona.

Dva najatraktivnija engleska tima sastaće se na evropskoj sceni, a Liverpul je jedini tim koji je ove sezone pobijedio budućeg šampiona - na Enfildu, u sjajnom meču, bilo je 4:3, iako je domaćin vodio 4:1.

"Rekao sam i ranije - ne utičemo na žrijeb. Znamo da nismo favotiti u četvrtfinalu. Zapravo, samo su Bajern i Barselona, možda, i to možda, u prednosti u odnosu na rivale koje su dobili. Ali, hvala Bogu da je u fudbalu sve moguće. Igramo sa Sitijem, idemo da se nadigravamo i damo sve što možemo", rekao je Klop.

Sportski direktor Mančester sitija Ćiki Begiristajn je naglasio da "ekipa mora da odigra perfektne utakmice protiv Liverpula".

"Oni su teški, neugodni. Iskreno, više volimo da igramo sa klubovima iz drugih zemalja, ali tako je kako je. Čeka nas napadački tim, opasan, atraktivan. Liga šampiona je drugačije takmičenje, dvije utakmice su uvijek opasnost, a mi moramo da budemo spremni na teških 180 minuta", kazao je Begiristajn.

Bonus video: