Nikolić se vratio u Voždovac

Ovaj 31-godišnji vezni fudbaler je ponikao u Crvenoj zvezdi, između ostalog je igrao je i za BATE Borisov, Dinamo Minsk i Hapoel Tel Aviv. Ima 13 nastupa za reprezentaciju Crne Gore
1138 pregleda 0 komentar(a)
Nemanja Nikolić (Foto: fkvozdovac.rs)
Nemanja Nikolić (Foto: fkvozdovac.rs)
Ažurirano: 22.06.2019. 18:00h

Crnogorski fudbaler Nemanja Nikolić vratio se danas u Voždovac, za koji je već nastupao 2017. godine.

"Nema sumnje da je Nikolić igrač koji će svojim iskustvom doprinijeti mnogo da Zmajevi u predstojećoj sezoni ostvare zacrtane ciljeve", navodi se u saopštenju Voždovca.

"Osjećam se kao da dolazim svojoj kući. Veliku zahvalnost dugujem upravi kluba i šefu Kokoviću jer sam ovdje zbog njihove iskrene želje da me vide u timu, kao i moje želje da budem dio jednog zdravog kluba. Za Voždovac me vežu prelijepa sjećanja, a nadam se da ćemo u narednoj sezoni nadmašiti uspjehe koje sam imao u prethodnom mandatu na „Krovu“ i da ćemo predstavljati klub na pravi način. Pun sam elana i jedva čekam pripreme i početak sezone.

Ovaj 31-godišnji vezni fudbaler je ponikao u Crvenoj zvezdi, između ostalog je igrao je i za BATE Borisov, Dinamo Minsk i Hapoel Tel Aviv. Ima 13 nastupa za reprezentaciju Crne Gore.

"Mislim da su mladi igrači željni da napreduju i da rade vrijedno, a na nama iskusnijima je da ih usmeravamo i pomažemo da postanu još bolji. Možda i mi stariji da učimo od mlađih, zašto da ne. Pun sam optimizma, očekuju nas pripreme na koje putujemo sjutra, i nadam se da ćemo već tamo da postavimo temelje za sjajnu sezonu", dodao je Nikolić, koji će se naći i na spisku putnika koji su planirani za pripreme u Sloveniji, koje će Voždovac obaviti od 23. juna do 7. jula.

Bonus video: