Ermin Seratlić napustio Podgoricu

„Nisu nam se poklopile želje u finansijskom smislu”, rekao je krilni fudbaler koji je u klubu proveo dvije sezone
2338 pregleda 1 komentar(a)
Ermin Seratlić, Foto: Luka Zeković
Ermin Seratlić, Foto: Luka Zeković

Fudbalski klub Podgorica je pod imenom Mladost Lješkopolje za tri sezone prošao put od novajlije u crnogorskom fudbalu do debitanta u Prvoj ligi.

Nedavno je nakon dvije godine u Drugoj ligi promovisan u člana elite, a dva mjeseca pred start prvenstva izvjesno je da će u nju ući sa bitnom izmijenjenim sastavom.

Jedan od igrača koji je završio misiju u klubu iz Donje Gorice je Ermin Seratlić.

Krilni fudbaler je u dvije drugoligaške sezone bio jedan od najvažnijih igrača u timu Vojislava Pejovića, ali nije dogovorio nastavak saradnje sa klubom koji je osnovan 2016. godine.

„Slobodan sam igrač, nismo se dogovorili oko ugovora. Jednostavno sam se nisu poklopile želje u finansijskom smislu. Proveo sam dvije lijepe i veoma uspješne godine u klubu u kojima smo stigli do Prve lige i želim Podgorici da nastavi da se razvija”, rekao je Seratlić, bivši mladi reprezentativac Crne Gore.

Seratlić, koji u septembru puni 29 godina, u karijeri je igrao i za Mladost, Budućnost, poljsku Jagieloniju, Dečić, Radnik iz Bijeljine...

„ Moram da nađem klub što prije, jer su pripreme za narednu sezonu uveliko počele. Imam dvije ponude iz Prve lige, ima interesovanja i iz Druge lige. Nije isključeno ni da odem u inostranstvo, ali najrealnije je da ostanem u crnogorskom fudbalu”, istakao je Seratlić.

Pored Seratlića, Podgoricu su napustili i iskusni Željko Krstović, Ivan Knežević, Jasmin Muhović i Momčilo Dulović.

Došli su Šaleta Kordić, Balša Sekulić, Luka Maraš, Milija Golubović i Darko Đajić.

Bonus video: