Luku Đorđevića povezuju sa Seltikom, Rubinom, Arsenalom...

Luka Đorđević želi priznanje za najboljeg strijelca u Rusiji, dok ga tamošnji mediji sele u kultni Seltik
2336 pregleda 1 komentar(a)
Luka Đorđević
Luka Đorđević

Pred svaki prelazni rok u Rusiji je ista priča - Budvanina Luku Đorđevića tamošnji mediji sele iz Zenita u kojem ima ugovor još godinu.

Slijedeći različite izvore, 24-godišnjeg Budvanina Zenit želi da uključi u razmjenu pri transferu ofanzivnog veziste Seltika, Australijanca Toma Rogića, koji je interesantan klubu sa Krestovskog.

Sa druge strane crnogorski napadač je na meti Rubina, koji ga želi na pozajmici u ovoj sezoni, dok navodno sam Đorđević želi da ostane u Arsenalu u kojem je odigrao dvije sjajne sezone a u posljednjoj je sa klubom iz Tule izborio kvalifikacije za Ligu Evrope. Prve u sitoriji kluba...

I dok ograničenja u broju stranaca u Rusiji prave velike probleme, naročito Zenitu, Đorđević je sa matičnim klubom prošao pripreme u Austriji, a odigrao je 14 minuta Superkupa Rusije, u kojem je Lokomotiva juče dobila Zenit 3:2.

- Luka se sjajno osjeća u Zenitu. Spreman je da obilježi ovu sezonu i bude prvi strijelac u ruskoj Premijer ligi. I nadamo se da će to uraditi u dresu Zenita - kazao je za R-sport Igor Gluščević, zastupnik crnogorskog reprezentativca.

Bonus video: