Rakojević miran: Hrabro smo ušli u meč, bićemo još sigurniji u revanšu

Mislim da smo zbog odnosa prema igri koji smo imali svih 95 minuta zaslužili makar da damo gol, kazao je trener Sutjeske
3721 pregleda 1 komentar(a)
Nikola Rakojević
Nikola Rakojević

Trener Sutjeske Nikola Rakojević bio je, očekivano, vrlo staložen i miran nakon sjajnih 1:1 u Bratislavi protiv Slovana, u 1. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Do kompletnog podviga je i dalje dugačak put, ali crnogorski prvak ima mnogo veće šanse nego što ih je imao prije utakmice u Slovačkoj...

"Ušli smo hrabro u meč, što je nešto što sam i rekao u najavi. To se i ostvarilo na terenu, bez obzira što je Slovan imao dosta izrazitih prilika. Nekako su sve te šanse bile plod naših grešaka, a oni su dobri da to iskoriste, jer imaju iskustvo i homogenu ekipu", kazao je Rakojević.

Slovan je poveo golom slovenačkog internacionalca Šporara u 85. minutu, izjednačio je Damir Kojašević u posljednjem od pet minuta sudijske nadoknade.

"Kada uđete hrabro u utakmicu, taktički vrlo korektno, s obzirom na to da imamo svega 20-ak dana priprema, onda se i često desi da budete nagrađeni. Mislim da smo zbog odnosa prema igri koji smo imali svih 95 minuta donekle zaslužili makar da damo gol. Što Slovan nije iskoristio šanse, to je njihov problem", kazao je trener Sutjeske.

Slijedi revanš - nova priča, ali i velika šansa za Sutjesku.

"Sigurno će biti drugačija utakmica u Nikšiću, jer mi nijednog trenutka nećemo da se branimo, rekao sam to i prije prvog meča. A, ako nas protivnik pritisne, bićemo spremni i na tu varijantu".

Rakojević je optimista...

"Teren u Nikšiću nam daje samopouzdanje i bićemo još sigurniji, još borbeniji".

Bonus video: