SUTJESKA SPREMNA ZA REVANŠ

Rakojević se ne plaši Slovana: Da ne preuveličavamo kvalitet protivnika

"Želim samo da budemo skoncentrisani, da vjerujemo da možemo da uradimo pravu stvar, a tako smo se spremali i ovih 5-6 dana", naglasio je trener Nikšićana
3151 pregleda 2 komentar(a)
Nikola Rakojević, Foto: Savo Prelević
Nikola Rakojević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 16.07.2019. 18:55h

Sutjeska se ne boji Slovana, poruka je trenera Nikole Rakojevića pred sjutrašnji revanš prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Rezultat iz prvog susreta u Bratislavi (1:1) daje nadu Nikšićanima da mogu do podviga.

"Jeste Slovan napravio nekoliko izglednih šansi u prvoj utakmici, ali one su nastale zbog problema u našim redovima, odnosno mi smo im dozvolili da uđu lako u te prilike. Nadam se da ćemo biti puno bolji, jer pet dana rada nije malo u ovom pripremnom perodu. Nama je 30. dan treninga, a njima prvenstvo počinje za 3-4 dana, tako da su oni i u tom dijelu neke fizičke pripremljenosti jači od nas", rekao je Rakojević.

Priznao je da očekuje mnogo od svoje ekipe:

"Međutim, samo želim da mi izgledamo dobro, da izađemo hrabro i da nijednog trenutka ne preuveličamo njihovu formu i ekipu koja je stvarno dobra. Želim samo da budemo skoncentrisani, da vjerujemo da možemo da uradimo pravu stvar, a tako smo se spremali i ovih 5-6 dana", naglasio je Rakojević.

Vezista Branislav Janković zna da se ovakva šansa ne ukazuje često.

"Lagao bih kada bi rekao da ne očekujem prolaz. Mi se zaista nadamo i fokusirani smo na utakmicu, a i rezultatom u prvoj utakmici smo nametnuli sebi taj blagi pritisak. Razmišljamo u tom pravcu da ćemo proći i sve drugo za nas bi bio loš rezultat. Slovan ima veći kvalitet, ali to ne mora ništa da znači, što se vidjelo i u prvom meču. Moramo da obratimo pažnju na njihova opasna krila, da im ne dozvolimo da stvaraju šanse kao u prvom susretu, gdje smo imali i sreće. Takođe, znamo i njihove boljke i uradićemo sve da ih iskoristimo", kazao je Rakojević.

Sjutrašnji duel kraj Bistrice počinje u 20.15 časova.

Preporučujemo za Vas