Ispunjena Konteova želja: Lukaku stiže u Inter, Junajtedu preko 80 miliona

Ponuda glasi - 67 miliona odmah, plus 13 do 15 kroz bonuse narednog ljeta, što je veoma blizu onih 85 miliona koje je u startu podvukao Junajted kao cijenu ispod koje ne želi ni da uđe u pregovore
2168 pregleda 0 komentar(a)
Romelu Lukaku, Foto: Beta/AP
Romelu Lukaku, Foto: Beta/AP

Inter dobija veliko pojačanje u napadu nakon što je postigao načelan dogovor sa Mančester junajtedom oko transfera Romelua Lukakua.

Italijanski mediji ranije danas su pisali o novoj, mnogo izdašnijoj ponudi milanskog kluba koja je izgleda zadovoljila ono što traže "crveni đavoli".

Ponuda glasi - 67 miliona odmah, plus 13 do 15 kroz bonuse narednog ljeta, što je veoma blizu onih 85 miliona koje je u startu podvukao Junajted kao cijenu ispod koje ne želi ni da uđe u pregovore.

Inter je želio da ispoštuje veliku želju trenera Antonija Kontea, pa je u toku dana i madridski "As" potvrdio da bi transfer trebalo da bude realizovan do kraja nedjelje.

Lukaku u Grad mode dolazi da nadomjesti odlazak Maura Ikardija (vjerovatno u Juventus), ali Inter još nije završio s prelaznim rokom kada je u pitanju napad, jer se očekuje i dolazak Edina Džeka.

Ljetnji prelazni rok u Englesloj se završava 8. avgusta, pa je i Junajtedu u interesu da što prije riješi status Lukakua, kako bi mogao i da dovede zamjenu.

Bonus video: