Brnović: Kad Budućnost ostvari dobar rezultat - to je očekivano, kad kiksa - to je drama

Ukoliko eliminišu Trans Narvu, "plavi" će u drugom kolu igrati sa ukrajinskom Zarjom
4184 pregleda 9 komentar(a)
Branko Brnović i kapiten Stefan Milić, Foto: Savo PRELEVIC
Branko Brnović i kapiten Stefan Milić, Foto: Savo PRELEVIC

Fudbaleri Budućnosti u četvrtak od 20 i 45 dočekuju estonsku Trans Narvu u revanšu prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Imaju velikih 2:0 sa Baltika, prije sedam dana su pokazali da su bolji i ozbiljniji tim od estonskog, ali Branko Brnović ističe da dvomeč nije gotov.

“Mislim da je javnost potcijenila našeg rivala, a mi koji smo igrali protiv njih znamo da nije tako. To je ekipa koja bi se u našoj ligi borila za vrh tabele. Tako je, međutim, kada igra Budućnost – jedno je što sam uvijek optimista i što zaista vjerujem u moj tim, a drugo je to što se na dobar rezultat Budućnosti gleda kao na nešto što je očekivano, dok se od svakog kiksa pravi drama”, naglasio je trener Branko Brnović.

Jasno je, ipak, da kapital koji su donijeli sa prvog meča daje njegovom timu mirnoću u borbi za prolaz u naredno kolo i duele sa ukrajinskom Zarjom.

“Neću igračima da dozvolim da razmišljaju unaprijed. Želimo da potvrdimo pobjedu iz prvog meča, ne želimo da dozvolimo iznenađenje – ne kažem da ispadnemo, ali ne bi valjalo ni da igramo neriješeno, eventualno da izgubimo 2:1. Ne bi to bilo dobro za samopouzdanje. Ponoviću – ne plašimo se nikoga, ali nećemo ni potcijeniti nikoga”, kazao je Brnović.

Ukoliko eliminišu Trans Narvu, "plavi" će u drugom kolu igrati sa ukrajinskom Zarjom.

Bonus video: