Rakojević: Ovi momci to imaju - vjeruju do kraja, ovo je njihova noć

„To ovi momci imaju – vjeruju do kraja. Rekao sam im na poluvremenu – ako se dogodi nešto kako ne treba, možemo da stignemo i prestignemo. Ali, uzalud sam ja govorio, ako oni nisu to prihvatili“, kazao je Rakojević
7335 pregleda 3 komentar(a)
Slavlje fudbalera Sutjeske, Foto: Savo PRELEVIC
Slavlje fudbalera Sutjeske, Foto: Savo PRELEVIC

Nikola Rakojević je pres konferenciju nakon istorijskog uspjeha, plasmana u drugo kolo kvalifikacija za LŠ, otvorio riječima:

„Šta ću vam ja? Ovdje je trebalo da budu igrači“, kazao je Peco, promuklim glasom.

„Igrači su napravili veliku stvar, ovo je njihova noć. Oni su vjerovali, pokazali da nikoga ne respektuju previše i da se ne predaju. Rival je ispred nas 10-15 dana u pripremnom periodu, što je mnogo, pa sam se pribojavao produžetaka i njihove agresivnije igre", rekao je Rakojević.

Kako objašnjavate dva gola u posljednjim minutima?

„To ovi momci imaju – vjeruju do kraja. Rekao sam im na poluvremenu – ako se dogodi nešto kako ne treba, možemo da stignemo i prestignemo. Ali, uzalud sam ja govorio, ako oni nisu to prihvatili“, kazao je Rakojević.

Svi momci zaslužuju maksimalne pohvale.

„Željeli su svi da daju maksimum, zadnji atom snage, a Janković pogotovo“, rekao je Rakojević.

Apoel je naredni rival.

„Idemo u normalne pripreme, prikupljamo podatke. Apoel je možda i bolja ekipa, ali mi smo pokazali fudbalsku hrabrost protiv Slovana, nadam se da ćemo i u narednim mečevima“, naglasio je Rakojević.

Dvije titule su sada dobile potvrdu i nagradu.

„Mnogo toga se promijenilo, zajedno smo i igrači prihvataju sve to što radimo“, kazao je Rakojević.

Bonus video: