LIVE BLOG Zidan se nada skorom odlasku Bejla, Megvajer u Mančester junajtedu kao najskuplji defanzivac?

8342 pregleda 0 komentar(a)
Bejl, Foto: Darko Bandic/AP
Bejl, Foto: Darko Bandic/AP
Ažurirano: 21.07.2019. 20:49h

Pratite fudbalske aktuelnosti na portalu Vijesti

Sjajni vezista Liona Nabil Fekir će pojačati Betis. Prema informacijama "RMC Sporta", Fekir je dobio dozvolu "lavova" da otputuje u Sevilju i dogovori lični ugovor sa "zelenima".
Fekir je nevjerovatano talentovani vezista, i čak je Nejmar rekao da je najbolji igrač protiv kojeg je igrao u Francuskoj, ali su karijeru tog 26-godišnjaka "usporile" povrede.
Betis za Fekira nudi 20, Lion traži 30 miliona ali su klubovi spremni na dogovor.
Fekir je prethdone sezone u 38 nastupa postigao 12 golova uz devet asistencija. Očekuje se da će za dva dana transfer biti završen.
Hari Megvajer defanzivac Lestera i Gordog Albiona, pojačaće Mančester junated. Megvajer je prije nedjelju nagovijestio "lisicama" da želi da ide a u trci za njegov potpis bli su mančesterski giganti, koji su bili spremni da ponude 70 miliona funti.
Ipak, Mančester junajted je odlučio da poveća cijenu i angažuje Megvajera za 80 miliona funti. Novinar "Bleacher Reporta", Din Džons tvrdi da je Lester prihvatio ponudu Junajteda, rekordnu za jednog defanzivca.
Vezista Atletika Anhel Korea se dogovorio sa Milanom oko uslova ličnog ugovora, ali pitaju se "kolćonerosi". Oni traže odštetu do 50 miliona eurta, a Milan nije spreman da plati preko 40 miliona.
Milan dio novca za dovođenje Koree želi da dobije od transfera napadača Andre Silve u Monako, od kojeg će dobiti 30 miliona eura.
Zinedin Zidan ne želi Gareta Bejla, a Velšanin ne želi da se odrekne plate od 17 miliona eura. Real Madrid ima dvije kineske ponude za Bejla, Cjangsu Sunin nudi identičnu platu, ali Šangaj Šenhua je spreman i da ponudi više kako bi privolio Bejla u odlasku sa najveće scene.
Bejl se povezuje i sa povratkom u Totenhem, ali je trener Maurisijo Poketino naglasio da o tome može odlučivati isključivo predsjednik "sparsa" Danijel Levi.
Hari Kejn je šokirao prvaka Italije u Singapuru! Kapiten Gordog Albiona golom sa centra u 93. minutu je režirao veliki preokrat i pobjedu Totenhema nad Juventusom u Internacionalnom kupu šampiona 2019.
Totehnem je poveo u 30. golom Lamele, Stara dana preokrenula pogotcima Iguaina u 56. i Kristijana Ronlada u 60. minutu, ali je pet minuta kasnije Lukas izjednačio...
Kejn se evrogolom pobrinuo za trijumf u trećčem minutu nadoknade
David de Hea, jedan od najboljih golmana svijeta, biće i najplaćeniji. Kako javlja britanski "The Telegraf", španski golman je dogovorio novi, šestogodišnji ugovor sa Mančester junajtedom, prema kome će nedjeljno primati čak 375 hoiljada funti. Na godišnjem nivou to je 19,5 miliona funti.
Očekuje se da golman i klub sa Old Traforda dogovor ozvaniče nakon povratka "đavola" sa američke turneje.
Britanski Tajms piše da Mančester junajted želi krilo Lila Nikolasa Pepea.
Transfer bi "crvene đavole" mogao da košta preko 80 miliona eura, a Mančester nije ni jedini zainteresovani.
Pepe se dovodio u vezu sa Liverpulom i Napolijem.
Pepe
Pepe autor: AP

Mančester siti će pokušati da proda Eliakima Mangalu i Nikolasa Otamendija kako bi finansirao transfer Herija Megvajer.

Siti i lokalni rival Junajted se bore za potpis engleskog reprezentativca koga Lester procjenjuje na oko 100 miliona eura.

Heri Megvajer
Heri Megvajer autor: Twitter

Endi Kerol bi mogao da se vrati u Njukasl.

Novi menadžer kluba Stiv Brus želi engleskog napadača u svom timu, javljaju ostrvski mediji.

Čelsi je odbio ponudu Kristal Palasa od 20 miliona funti za mladog defanzivca Risa Džejmsa.
Džejms je prošle sezone bio na pozajmici u Viganu, a nekoliko mjeseci zaredom je bio igrač mjeseca za tim iz Čempionšipa.
Očekuje se da će Frenk Lampard zadržati mladog Engleza u ekipi kao alternativu kapitenu Sezaru Aspilikueti.
Ris Džejms (lijevo)
Ris Džejms (lijevo) autor: AP
Geret Bejl je na izlaznim vratima Reala.
To je potvrdio i trener Madriđana Zinedin Zidan nakon pripremnog meča sa Bajernom.
"Nadamo se da će uskoro otići, bilo bi najbolje za sve. Radimo na njegovom transferu", rekao je Zidan.

Bonus video: