Rakojević: Da nas nosi energija navijača; Janković: APOEL nije kao Slovan

Sutjeska u utorak od 20.15 kraj Bistrice igra prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona
7043 pregleda 3 komentar(a)
Sutjeska dočekuje kiparski APOEL, Foto: Savo Prelević
Sutjeska dočekuje kiparski APOEL, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 22.07.2019. 18:00h

Mečevi sa Slovanom će se dugo pamtiti u Nikšiću, ali sada je vrijeme za nove izazove - Sutjesku čeka dvomeč sa kiparskim APOEL-om u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Još jedan favorit dolazi na stadion kraj Bistrice, Sutjeska priželjkuje još jednu fantastičnu noć.

Prvi meč se igra u utorak (20.15), revanš je sedam dana kasnije u Nikoziji.

„I u ovoj utakmici je ista deviza - da damo maksimum, da vjerujemo u ono što radimo i da to donosi rezultat. Ako bude energija na stadionu kao što je bila u revanšu protiv Slovana, onda je to nešto zašta se stvarno vrijedi potruditi, jer nevjerovatno je koliko nam je publika pomogla. Odjednom se u ovom gradu sve promijenilo i živi se za ove dvije utakmice protiv APOEL-a. Pokušaćemo da to opravdamo i bez obzira na to što je ovo tek pripremni period imamo dovoljno snage da uradimo tako nešto”, rekao je trener crnogorskog šampiona Nikola Rakojević.

Branislav Janković je jedan od junaka podviga protiv Slovana, ali sada očekuje mnogo drugačije utakmice protiv APOEL-a.

„APOEL i Slovan su potpuno različite ekipe, Slovan je dosta ofanzivniji, traži gol više, dok su Kiprani oprezniji tim i mislim da će biti dosta teži dvomeč. Imaćemo manje prostora za stvaranje šansi. APOEL djeluje defanzivnije i mislim da ćemo imati prostora da pokažemo da možemo da držimo loptu u svom posjedu, što zaista želimo“, istakao je Janković.

Bonus video: