Remi Arsenala i Reala, Jović igrao 15 minuta, gol Bejla

Već poslije devet minuta Real je ostao sa igračem manje - Naćo je dobio dva žuta kartona. To je poremetilo Zidanovu koncepciju, pa je nakon 15 minuta Francuz iz igre izveo napadača Luku Jovića, a uveo štopera Rafaela Varana
3079 pregleda 0 komentar(a)
Detalj sa meča, Foto: Reuters
Detalj sa meča, Foto: Reuters
Ažurirano: 24.07.2019. 09:25h

Fudbaleri Real Madrida savladali su Arsenal nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca (3:2) na Internacionalnom kupu šampiona.

Meč je u regularnom dijelu završen 2:2.

Već poslije devet minuta Real je ostao sa igračem manje - Naćo je dobio dva žuta kartona. To je poremetilo Zidanovu koncepciju, pa je nakon 15 minuta Francuz iz igre izveo napadača Luku Jovića, a uveo štopera Rafaela Varana.

U takvoj situaciji Arsenal je preko Lakazeta iz penala u 10. i Obamejanga u 24. minutu došao do vođstva 2:0.

Ipak, pred kraj prvog poluvremena i tim iz Londona je ostao sa igračem manje - Sokratis je morao ranije u svlačionicu zbog dvije javne opomene.

U drugom poluvremenu Zidan je promijenio kompletnu postavu, a Real golovima Bejla u 56. i Asensija u 59. minutu poravnao rezultat.

Do kraja je ostalo 2:2 pa se pristupilo izvođenju penala.

Za Real su u penal seriji pogađali Varan, Isko i Vinisijus, dok je Bejl bio neprecizan. Na drugoj strani, Nelson i Saka su savladali Kurtou, a Džaka, Monreal i Barton su promašili.

Bonus video: