Božović: Izaći ćemo jači; Pavlović: Bili smo bolji nego u Nikšiću

"Primili smo naivno prvi gol, sve se promijenilo u tren. APOEL je snažan tim, to je pokazao i zasluženo prošao dalje. Mi imamo nove izazove, okrećemo se prvenstvu i Ligi Evrope. I do sada smo znali da se izdignemo iz poraza, siguran sam da ćemo i sada izaći jači", kazao je Božović
2788 pregleda 1 komentar(a)
Slavlje fudbalera APOEL-a, Foto: 24sports.com.cy
Slavlje fudbalera APOEL-a, Foto: 24sports.com.cy
Ažurirano: 30.07.2019. 22:04h

Od specijalnog izvještača "Vijesti"

Sutjeska nije uspjela da ugrozi prolaz APOEL-a u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, ubjedljivo je poražena u revanšu 3:0, ali napadač Bojan Božović smatra da ne bi trebalo žaliti.

"Primili smo naivno prvi gol, sve se promijenilo u tren. APOEL je snažan tim, to je pokazao i zasluženo prošao dalje. Mi imamo nove izazove, okrećemo se prvenstvu i Ligi Evrope. I do sada smo znali da se izdignemo iz poraza, siguran sam da ćemo i sada izaći jači", kazao je Božović.

Andrija Pavlović bio je tvorac ubjedljive pobjede - srpski napadač je upisao het-trik.

"Uživao sam na terenu, na najljepši način se predstavio navijačima APOEL-a. Bili smo mnogo bolji nego u Nikšiću, protiv dobre Sutjeske. I bićemo sve bolji, vidi se da napredujemo. Idemo dalje, spremićemo se dobro za treće kolo, ko god da nam bude protivnik", rekao je Pavlović.