Sutjeska bi mogla da pretrpi promjene u avgustu, koliko je realno da se Ziko vrati?

Još jedan mogući dolazak, ali i nekoliko potencijalnih odlazaka iz Sutjeske
3479 pregleda 1 komentar(a)
Zaharija Alharaiš, popularni Ziko, igrao je prošle sezone za Sutjesku, Foto: FK Sutjeska
Zaharija Alharaiš, popularni Ziko, igrao je prošle sezone za Sutjesku, Foto: FK Sutjeska

Nakon uzbudljive avanture u kvalifikacijama za Ligu šampiona - prolaska protiv Slovana, ispadanja od APOEL-a, te prelaska u kvalifikacije za Ligu Evrope, Sutjeska bi u avgustu mogla da pretrpi nekoliko promjena u igračkom kadru.

Prije nekoliko dana je u Nikšić stigao vezista Milovan Petrović, potencijalni reprezentativac Sjeverne Makedonije, a peto ljetnje pojačanje bi mogao da bude momak kojeg svi dobro znaju u gradu pod Trebjesom.

Njegovo ime je Zakarija Alharaiš, Libijac poznatiji pod nadimkom Ziko, koji bi mogao da ponovo zaigra za crnogorskog šampiona nakon što je napustio klub na kraju prošle sezone.

Pitanje je, ipak, koliko je realno da se Ziko vrati u Nikšić, jer je prelazni rok u Crnoj Gori istekao sinoć u ponoć, i naši klubovi sada samo mogu da dovedu takozvanog džokera (igrača koji je slobodan na tržištu). Zakarija je pod ugovorom sa slavnim Al Ahlijem, a kraj Bistrice je prošle sezone igrao na pozajmici.

Naredni dani će pokazati je li realno da se Ziko vrati, ali i da li će biti odlazaka.

Jer, Marko Vučić bi karijeru mogao da nastavi u Švajcarskoj, a nije isključeno ni da odu golman Vladan Giljen i Branislav Janković, koji su ostavili odličan utisak u evropskim mečevima, pogotovo protiv Slovana.

Bonus video: