Brnović: Šanse smo izgubili u Podgorici, žao mi je što smo tada odustali od naše igre

"Mislim da Zarji nije bila potrebna nikakva pomoć", kazao je Brnović, čiji je tim u Zaporožju cijelih sat vremena igrao sa dva igrača manje
3291 pregleda 9 komentar(a)
Branko Brnović, trener Budućnosti, Foto: Savo Prelević
Branko Brnović, trener Budućnosti, Foto: Savo Prelević

Od izvještača TV Vijesti

Budućnost je eliminisana u 2. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, pošto u revanšu protiv Zarje ne samo da nije uspjela da nadoknadi dva gola zaostatka iz prvog meča, već je punih sat vremena u Zaporožju igrala sa dva igrača manje.

Na kraju, računajući sve okolnosti - sasvim prihvatljivih 1:0 za Ukrajince.

"Prolazak u 3. kolo smo izgubili još u Podgorici. Igrali smo dobro u prvih pola sata revanša, nakon toga su okolnosti koje su se desile promijenile mnogo toga", kazao je trener Branko Brnović na konferenciji za novinare nakon meča.

Budućnost je u 31. minutu primila gol, a u 33. ostala bez dva igrača - Nikole Đurića koji je dobio drugi žuti i Draška Božovića koji je dobio direktan crveni karton.

"Primili smo gol, dobili dva crvena kartona i onda je bilo gotovo nemoguće nešto promijeniti. Mislim da Zarji nije bila potrebna nikakva pomoć", dodao je Brnović.

U prvih pola sata Podgoričani su bili opasni, Milić je pogodio prečku.

"Krenuli smo ofanzivno, samo tako znamo da igramo, nismo to iskoristili. Momcima koji su ostali na terenu čestitam, jer su izdržali do kraja da ne prime gol".

Brnović još žali za prvom utakmicom.

"Žao mi je što smo tada odustali od naše igre. Ova ekipa zna samo ofanzivno da igra, a tako je trebalo da igra i prije sedam dana. To je bila greška", zaključio je trener Budućnosti.

Bonus video: