BUDVANIN SE PRESELIO U MOSKVU

Luki Đorđeviću preko milion godišnja plata u novom klubu

Budvanin je prešao u Lokomotivu u transferu vrijednom 2,5 miliona eura, a prestižni ruski mediji objavio i platu - 1,1 milion godišnje!
4224 pregleda 0 komentar(a)
Đorđević u Zenitu nije dobio pravu šansu čak sedam godina
Đorđević u Zenitu nije dobio pravu šansu čak sedam godina
Ažurirano: 11.08.2019. 21:39h

Crnogorski napadač Luka Đorđević juče prvi put od starta sezone nije bio u zapisniku utakmice Dinamo - Zenit, koji su gosti riješili u svoju korist 2:0.

Razlog odsustvu Budvanina iz zapisnika Zenita otkrio je prestižni ruski dnevnik "Sport - ekspres". Đorđević je tokom utakmice bio u Moskvi i prošao je medicinske preglede pred transfer u Lokomotivu.

"Đorđević je uspješno prošao medicinske preglede, a od četvrtka je njegov agent Igor Gluščević sa Lokomotivom utanačio i najsitnije detalje ugovora. Đorđević je bio prvi pik u napadu trenera "željezničara" Jurija Sjomina, pošto za razliku od konkurenta Nikolaja Komljičenka iz Mlade Boleslave, Budvanin je univerzalniji napadač i može da pokrije svaku poziciju u napadu", saznaje "Sport Ekspres".

Zenit je najvećem konkurentu za titulu prodao napadača u transferu vriejdnom oko 2,5 miliona eura, a Lokomotiva ima za cilj da do kraja prelaznog roka angažuje još jednog igrača na poziciji zadnjeg veznog.

Đorđević je prethodne dvije sezone sa uspjehom nosio dres Arsenala iz Tule i u 45 nastupa je postigao 14 golova.

Preporučujemo za Vas