LIVE BLOG Barsa i PSŽ daleko od dogovora oko transfera Nejmara, Dembele neće u Pariz, Ikardi se dogovorio sa Juventusom

Pratite ljetnji prelazni rok na portalu "Vijesti"
12431 pregleda 0 komentar(a)
Nejmar sve bliži povratku u Španiju, Foto: Reuters
Nejmar sve bliži povratku u Španiju, Foto: Reuters
Ažurirano: 13.08.2019. 22:05h

Pratite sa nama posljednja dešavanja i glasine na "fudbalskoj pijaci"

Barselona i PSŽ su daleko od dogovora oko Nejmarovog transfera, uprkos cjelodnevnim pregovorima, javlja dobro obaviješteni "RMC".
Lion je ugrabio talenta Anžea, Žefa Rejn-Adelejda, za kojeg je platio 25 miliona eura i obavezao se na još pet miliona u bonusima.
Još malo o Nejmaru - poznati novinar RMC Sporta Moamed Buafsi piše da nema nikakvih pomaka, jer je PSŽ potpuno nefleksibilan. Ili će Barsa istresti preko 200 miliona eura ili može da zaboravi Brazilca.
Real Madrid nije doveo Pola Pogbu, a vjerovatno neće ni Donija van de Beka. Sportski direktor Ajaksa Marks Overmars je pred meč sa PAOK-om u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona rekao da vjeruje da će mladi vezista ostati u Amsterdamu.
Real Madrid je odustao do Pola Pogbe, a Mančester junajted od njegove prodaje. Trener "đavola" Ole Gunar Solskjer je ubijedio rukovodstvo da je 26-godišnji francuski vezista ključna figura u ekipi i Mančester junajted neće prodati Pogbu ovog ljeta čak ni za prvobitno određenih 160 miliona funti, objavio je "Telegraf".
Moskovski Spartak spreman je da isplati 10 miliona za 27-godišnjeg Senegalca Mbaje Dianjea. Napadaču, koji je prošle sezone bio četvrti strijelac Evrope sa 30 golova u 29 utakmica za Kašimpašu i Galatasaraj, Sparatk nudi platu do tri miliona.
Gaplatasaraj, međutim, neće pustiti Senegalca ispod 13 miliona obeštećenja.
Novi vlasnik Fiorentine Roko Komiso odbio je ponudu Intera od 70 miliona za 21-godišnjeg napadača mlade selekcije "azura", Federika Kjezu.
Fiorentina je Interu stavila do znanja da će imati prioritet u pregovorima za Kjezu na ljeto 2020. godine.
Mančester siti je izbjegao kaznu Fife zbog kršenja u angažovanju igrača mlađih od 18 godina, zbog koje Čerlsi nije mogao da se pojačćva u tek završenom prelaznom roku. "Građani" su priznali krivicu i kao "nagradu" dobili da uplate 315 hiljada funti kazne, ali nisu dobili zabran transfera.
Mančester siti je u maju zbog istih propusta kažnjen od Premijer lige iznosom od 300 hiljada funti.
Hofenhajm je dogovorio dolazak veziste Red Bul Salcburga Djadjea Samasekua za 14 miliona eura, javlja RMC Sport.
Ostalo je samo da sjutra prođe ljekarske preglede.
Real Madrid je odustao od pokušaja da angažuje Francuza Pola Pogbu iz Mančester junajteda,. saznaje "El Chiringuito". Trener Zinedin Zidan je želio Pogbu, ali Real nije bio spreman da isplati 150 miliona eura obeštećenja.
Napadač Valensije i španske reprezentacije, Rodrigo, već je u Madridu i očekuje se da uskoro potpiše ugovor sa Atletikom.
Valensija će dobiti 55 miliona, plus pet miliona mogućih bonusa.
Atletiko je jedan od najaktivnijih klubova u ljetnjem prelaznom roku.
Vilfrid Zaha je htio da ode u Everton ili Arsenal, ali ga Kristal Palas nije pustio.
"San" je napisao da su igrači "orlova" održali sastanak zbog toga nakon meča 1. kola, ali Andros Taunzend je to demantovao.
Trener Pari Sen Žermena Tomas Tuhel je želio da u transfer Nejmara bude uključen Usman Dembele, sa kojim je sarađivao u Borusiji Dortmund, ali mladi Francuz ne želi da se vraća u domovinu.
Ponuda Barse je, zbog toga, 100 miliona eura, plus Filipe Kutinjo i Ivan Rakitić. Vidjećemo da li će doći do dogovora.

Liverpul i Roma dogovaraju prelazak Dejana Lovrena, a transfer je vrijedan više od 15 miliona funti, prenosi Gol.

Hrvatski defanzivac želi da promijeni sredinu zbog skromne minutaže na Enfildu.

Predstavnici Barselone će danas u Parizu razgovarati sa čelnicima Pari Sen Žermena o mogućem povratku Nejmara u Španiju, prenosi Skaj sports.

Već dugo se govori o želji Brazilca da napusti glavni grad Francuske, a Katalonci, čini se, ne žele da čekaju posljednje dane prelaznog roka kako bi dogovorili transfer.

    Ivan Perišić je novi fudbaler Bajern Minhena.

    Riječ je o pozajmici sa opcijom kupovine za 20 miliona eura.

    Bajern Minhen je spreman da pregovara sa Barselonom oko transfera Filipea Kutinja, ali je samo pozajmica u opciji, piše Mundo Deportivo.

    Barselona je, kako taj medij tvrdi, ponudila Brazilca šampionu Njemačke. Bavarci su zainteresovani za dvogodišnju opciju uz mogućnost kupovine slično situaciji koju su imali sa Hamesom Rodrigesom i Realom.

    Ali, piše Mundo Deportivo, Barselona nije zadovoljna ponudom.

    Napadač Intera Mauro Ikardi odbio je ponude Napolija, Rome i Monaka jer karijeru želi da nastavi u Juventusu, prenosi Gazeta delo Sport.

    Argentinski internaciolanac je, dodaje isti izvor, već dogovorio petogodišnji ugovor sa klubom iz Torina sa platom od osam miliona eura po sezoni plus bonusi.

    Inter je navodno za svog napadača tražio između 55 i 60 miliona eura.

    Napoli će pokušati da dovede Fernanda Ljorentea, nekadašnjeg napadača Totenhema koji je trenutno bez kluba.

    Kako prenosi Skaj sports, Španac još nije odlučio gdje će nastaviti karijeru.

    Očekuje se da Napoli ubrzo ozvaniči i transfer meksičkog krila Irvinga Lonzana iz PSV-a.

    Bonus video: