BIJES U LACIJU

Uzeli su nam 12 bodova, cijelo prvenstvo je namješteno

“Mi tražimo poštovanje, ništa drugo, ali ga ne dobijamo. Umorni smo, razočarani, gotovo je nevjerovatno da smo uvijek žrtve... Dosta je bilo, prvenstvo se pretvorilo u farsu, sve je namješteno”, rekao je Tare
1 komentar(a)
Lacio Simone Inzagi, Foto: Beta/AP
Lacio Simone Inzagi, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 31.01.2019. 17:58h

Najnovija dešavanja u italijanskoj ligi sa upotrebom video-tehnologije ponovo je uzburkala strasti, a u centru pažnje je direktor Lacija Igli Tare, koji je šampionat nazvao “farsom i namještaljkom”.

Lacio je u nedjelju gostovao Kaljariju, koji je dobio penal, uz pomoć VAR (video assistant referee), ali je od duela u šesnaestercu do odluke sudije da se pregleda snimak prošlo mnogo vremena. Takođe, ni snimak nije najjasnije pokazao da je start bio za penal.

“Mi tražimo poštovanje, ništa drugo, ali ga ne dobijamo. Umorni smo, razočarani, gotovo je nevjerovatno da smo uvijek žrtve... Dosta je bilo, prvenstvo se pretvorilo u farsu, sve je namješteno”, rekao je Tare.

On je izračunao da je njegovom timu VAR uzeo 12 bodova.

“I to minimum, ali neka bude i da smo oštećeni za šest. Sve smo ih izgubili pogrešnom upotrebom video-tehnologije. Umjesto da pomogne da se otklone nedoumice, sve je upropašteno. Cijelo prvenstvo je neregularno”, rekao je Tare.