LIVE BLOG Real se okreće asu Sportinga, Meksikanac konačno Napolijev

Posljednje glasine i dešavanja na fudbalskoj pijaci uživo na portalu Vijesti
12701 pregleda 0 komentar(a)
Bruno Fernandeš, Foto: Sporting.pt
Bruno Fernandeš, Foto: Sporting.pt
Ažurirano: 20.08.2019. 22:01h

Pratite sa nama posljednje glasine i dešavanja na fudbalskoj pijaci.

Real Madrid je ozbiljno zagrizao za vezistu lisabonskog Sportinga Bruna Fernandeša, prenose španski i portugalski mediji.
Problem bi, ipak, moglo da predstavlja obeštećenje, jer Sporting traži 70 miliona eura.
Monako je blizu dovođenja Marija Lemine iz Sautemptona. "Kneževi" su sve dogovorili sa vezistom, a očekuje se da engleskom klubu za transfer plate 20 miliona eura.
Dalbert Enrike, lijevi bek Intera, vraća se u Nicu nakon što su dva kluba dogovorila pozajmicu s pravom otkupa od 13 miliona. Francuski klub se obavezuje da će, ako otkupi Brazilca, platiti Interu 30 odsto od narednog transfera.
Pari Sen Žermen želi Paula Dibalu, bez obzira na to da li će otići Nejmar. "Sveci" navodno spremaju ponudu od 70 miliona eura na adresu Juventusa.
Šalke je pristao da proda Jevhena Konopljanku Bešiktašu. Turski klub će platiti tri i po miliona eura za obeštećenje, i to iz čak šest rata.
Mišel Vorm, bivši golman Totenhema, mogao bi da pojača Liverpul.
Prvi čuvar mrže "redsa" Alison Beker je povrijeđen, Adrijan je rovit, pa Jirgen Klop razmišlja da dovede Holanđanina, koji je trenutno bez kluba.
Budućnost Đovanija Simeonea je sve dalje od Fiorentine, tvrde italijanski mediji. Argentinac je prvi pik Sportinga iz Lisabona, a želi ga i Ajntraht.
Napadač Musa Dembele neće napustiti Lion u ovom prelaznom roku, potvrdio je predsjednik kluba Žan-Mišel Ola.
On je odgovarajući na pitanje navijača na Tviteru rekao:
"Ni Juventus ni Mančester siti... Stvar je principa, Dembele u ovom trenutku nema cijenu", istakao je Ola.
Sevilja je spremna da se odrekne Franka Vaskesa, a Argentinac bi mogao da se vrati u Seriju A. Želi ga Torino.
Italijanski i srpski mediji nemaju dilemu - Lacio i Partizan su postigli dogovor oko transfera mladog štopera Strahinje Pavlovića u rimski klub.
Partizan će dobiti pet i po miliona eura, a Pavlović će ostati kao pozajmljen igrač do narednog ljeta.
Desni bek Davide Zapakosta napušta Čelsi i stiže u Romu. Rimljani dovode Italijana na pozajmicu s pravom otkupa narednog ljeta, a istovremeno klub napušta Davide Santon i ide u Majorku.
Engleskog napadača Danijela Staridža dijele samo medicinski pregledi od prelaska u turski Trabzonspor.
Čileanski mediji javljaju da transfer Aleksisa Sančesa u Inter nije gotov. Problem je igračeva plata, Inter i Mančester junajted i dalje traže najbolju formulu.
Napadač Rome Patrik Šik je u pregovorima je sa Lajpcigom, prenosi Korijere delo sport.
Crnogorski vezista Marko Janković dobija saigrača u Spalu - novi član italijanskog kluba je hrvatski golman Karlo Letica, bivši čuvar mreže Briža.
Napadač Reala Marijano Dijas je sve bliži Monaku.
Luka Jović, koji je za veliki novac doveden iz Ajntrahta, mogao bi da napusti Real do kraja prelaznog roka.
Danima se priča o njegovoj pozajmici, a nova opcija je - Milan.
Irving Lozano će danas doputovati u Rim, a sjutra potpistati ugovor sa Napolijem.
Meksikanac dolazi iz PSV-a za 42 miliona eura, što je klupski rekord.
Argentinski napadač Maksi Lopes (35) mogao bi da dođe u Dinamo, ako se zagrebački klub plasira u Ligu šampiona.
Frank Riberi dolazi u Fiorentinu, javljaju brojni italijanski mediji.
Monako bi mogao da dovede Islama Slimanija, alžirskog napadača, čekajući šta će da bude sa Radamelom Falkaom, kome se ide u Galatasaraj.
Kristijan Eriksen će napustiti Totenhem samo zbog Real Madrida, Barselone ili Juventusa, piše ESPN. Danac je ušao u poslednju godinu ugovora sa Totenhemom. Eriksen će uskoro morati da odluči da li želi da produži ugovor sa engleskim klubom, ili će se odlučiti za prelazak u jedan od pomenutih timova.
Napadač B tima Brentforda Kolbejn Finson potpisao je za Borusiju Dortmund. Nije poznato koliko novca je izdvojio njemački klub za 19-godišnjeg vezistu sa Islanda.

Tin Jedvaj narednu sezonu će provesti u Augzburgu. Hrvatski reprezentativac je igrač Bajer Leverkuzena. Augzburg je u prvom kolu Bundes lige ubjedljivo poražen na gostovanju Borusiji Dortmund (5:1), pa je uprava kluba odlučila da do kraja prelaznog roka dodatno pojača odbranu.

Bivši igrač Juventusa Klaudio Markizio odbio je ponudu kineskog kluba Đangsu Suning. Bivši reprezentativac Italije kazao je da ne može da nosi dres kluba koji je povezan sa Interom. Suning grupa je vlasnik oba kluba. Markizio je odbio i ponudu Breše, jer ne želi da nosi dres nijednog drugog kluba u Italiji. Bez kluba je od kada je raskinuo ugovor sa Zenitom.
Atalanta će do kraja prelaznog roka pokušati da dovede Luana iz Gremija. Povremenom reprezentativcu Brazila, ugovor sa sadašnjim klubom ističe 2020. godine. Navodno, Atalanti će biti dovoljno oko 10 miliona eura da ga angažuje.
Luka Pelegrini (20) je novi fudbaler Kaljarija. Stigao je iz Juventusa na jednogodišnju pozajmicu bez prava otkupa.

Bonus video: