Milojević: Zvezda može do elite

"Biće ovo prvih 90 minuta, a očekuje nas i drugo poluvreme u Beogradu”, rekao je Milojević
2065 pregleda 1 komentar(a)
Vladan Milojević, Foto: Betaphoto
Vladan Milojević, Foto: Betaphoto

Fudbaleri Crvene zvezde sjutra u Bernu gostuju Jang Bojsu u prvom meču plej-of runde kvalifikacija za Ligu šampiona.

Trener srpskog šampiona Vladan Milojević nema dilemu da njegov tim čeka težak posao protiv predstavnika vajcarske.

„Plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona je faza u kojoj nema lakih protivnika. Došli smo sa željom da pružimo dobru partiju i da damo sve od sebe na terenu. Biće ovo prvih 90 minuta, a očekuje nas i drugo poluvreme u Beogradu”, rekao je Milojević.

Švajcarski novinari su potom podvukli i to da Zvezdini navijači često prave incidente na gostovanjima.

„Ne znam zašto se potencira priča o incidentima i ne znam koliko je javnost u Švajcarskoj upoznata sa činjenicom da je naš klub imao najbolju atmosferu na utakmicama prethodne sezone. Zvezdaši su iz moje perspektive osvojili prvo mjesto u Ligi šampiona. Naši navijači su veoma odani, vole klub i do sad nije bilo incidenata, a siguran sam da će nas i sada podržati na najbolji način”, istakao je Milojević i dodao:

„Radimo za naš klub, borimo se i pokušaćemo da opet uđemo u elitu. Ipak, ne razmišljamo o grupnoj fazi već samo o Jang Bojsu. Moramo da pružimo maksimum iz apsolutno poštovanje prema rivalu”, zaključio je trener Zvezde.

Meč Jang Bojs - Crvena zvezda igra se od 21 čas, a u istom terminu u srijedu će se sastati Dinamo Zagreb - Rozenborg i Olimpijakos - Krasnodar.

Večeras (takođe od 21) igraju: APOEL - Ajaks, Kluž - Slavija Prag, Lask - Klub Briž.

Bonus video: