Mijatović: Nejmar je potreban Realu

"Drugo je pitanje kako će se uklopiti i kakav će njegov put biti. Ali svakako se radi o velikom igraču koji može pomoći Realu da dođe do svog cilja"
4423 pregleda 0 komentar(a)
Mijatović, Foto: As. com
Mijatović, Foto: As. com

Do kraja prelaznog roka ostalo je još desetak dana, a pitanje na koje niko ne zna odgovor glasi - gdje će Nejmar nastaviti karijeru?

Brazilac je nezadovoljan u Parizu, a Barselona i Real Madrid spominju se kao moguće destinacije.

O eventualnom Nejmarovom transferu u Madrid govorio je i bivši sportski direktor Madriđana, Predrag Mijatović.

Mijatović je trenutno u Splitu, gdje se održavaju Sportske igre mladih, manifestacija čiji je ambasador bivši igrač Reala.

"Da budem iskren, ne znam hoće li doći, pratim to zasad preko medija. Real je zainteresovan, a hoće li se taj transfer i dogoditi, nijesam siguran. Nejmar je veliki igrač i potreban je Realu. Drugo je pitanje kako će se uklopiti i kakav će njegov put biti. Ali svakako se radi o velikom igraču koji može pomoći Realu da dođe do svog cilja", rekao je Mijatović za Index.hr.

Mijatović je govorio i o statusu Luke Modrića u Madridru.

"Luka je moj veliki prijatelj, a ne trebam govoriti o tome kakav je fudbaler. Još uvijek je aktuelni prvi igrač svijeta. Ima ugovor s Realom na dvije godine i apsolutno je fokusiran na Real. Želi pomoći klubu, može pružiti još jako puno Realu i to je njegova jedina preokupacija. Htio ga je i Inter prošle godine, ali Luka je realovac", rekao je Mijatović za Index.

Bonus video: