Brnović: Sve je ovo moja greška; Roganović: Žalimo...

"Taj poraz Sutjeske od Podgorice je učinio da pomislimo da je sve gotovo. Iako sam govorio momcima da ne smijemo tako da razmišljamo, upravo se to dogodilo", rekao je trener Budućnosti
7049 pregleda 10 komentar(a)
Budućnost izbjegla poraz protiv Zete, Foto: Savo Prelević
Budućnost izbjegla poraz protiv Zete, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 25.08.2019. 21:33h

Trener Budućnosti Branko Brnović nije krio da je razočaran igrom svoje ekipe u remiju protiv Zete. Na kraju, priznao je da mu se ne dopada ni rezultat.

"Nismo izgubili, i to je dobro. Ali, nisam zadovoljan bodom, jer kad god Budućnost ne pobijedi, za mene je to poraz", rekao je Brnović za RTCG i dodao:

"Sve ovo je moja greška, prešao sam preko nekih svojih principa. Neki igrači nisu bili spremni, a ja sam im vjerovao da mogu da igraju. U prvom poluvremenu smo bili katastrofalni, nismo postojali na terenu. Zeta je odlična ekipa, čekala nas je na kontranapade i kaznila naše greške iz prekida", istakao je Brnović.

Uz meč više, Budućnost ima šest bodova više od Sutjeske. Moglo je i više da je savladala Zetu.

"Taj poraz Sutjeske od Podgorice je učinio da pomislimo da je sve gotovo. Iako sam govorio momcima da ne smijemo tako da razmišljamo, upravo se to dogodilo. Ima u našoj ligi mnogo dobrih ekipa i ne postoje utakmice gdje su bodovi unaprijed upisani. Ipak, ne krivim igrače, ja sam kriv. Moraćemo mnogo da pričamo narednih dana", zaključio je Brnović.

Trener Zete Dejan Roganović žali za propuštenom šansom:

"Pred meč bismo i bili zadovoljni bodom, ali kada ovako primimo gol u finišu onda ostaje žal - morali smo da pobijedimo. Igrali smo dobro, ali u finišu smo napravili nekoliko individualnih grešaka zbog kojih smo kažnjeni", kazao je Roganović.

Bonus video: