LIVE BLOG PSŽ se okreće Eriksenu, Sančes sletio u Milano, Šalke blizu napadača Milana

Pratite sa nama posljednja dešavanja na fudbalskoj "pijaci"
10827 pregleda 0 komentar(a)
Kristijan Eriksen možda i napusti Totenhem, Foto: Beta/AP
Kristijan Eriksen možda i napusti Totenhem, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 28.08.2019. 21:38h

Dobro došli u Live blog "Vijesti"! I danas ćemo vas obavještavati o glasinama i najnovijim transferima u ljetnjem prelaznom roku.

Radamel Falkao je nikad bliže Galatasaraju, prenosi "L'Ekip" i navodi da su večerašnji razgovori Monaka i turskog kluba bili pozitivni. Bilo bi iznenađenje da popularni Tigar na kraju ne ode u Istanbul.
Vezista Luiz Gustavo blizu je odlaska iz Marseja, koji traži 10 miliona za brazilskog vezistu. U igri su Monako i Fenerbahče.
Pari Sen Žermen će posljednjih dana prelaznog roka pokušati da dovede Kristijana Eriksena, javlja francuski "Le10 Sport".
Defanzivac Napolija Vlad Kirikeš na korak je od prelaska u Sasuolo. Napolitanci bi za ovaj transfer trebalo da dobiju 13 miliona eura.
Andre Silva je na izlaznim vratima Milana, konačno se i pojavio klub koji želi Portugalca. Njemački mediji pišu da će Silva sjutra pojačati Šalke.
Napoli ne odustaje od Hamesa Rodrigesa, prenosi Tutosport. Prelazni rok u Seriji A se završava u ponedjeljak, a Napolitanci će pokušati da dovedu dva pojačanja kojima bi uvećali šanse u borbi za Skudeto - mete su Mauro Ikardi iz Intera i Rodriges.
Mladi defanzivac Barselone Huan Miranda karijeru nastavlja u Šalkeu, objavio je katalonski klub.
Milan prati situaciju i spreman je da reaguje Ivan Rakitić kraju ne ode u Pari Sen Žermen, prenose italijanski mediji.
Zlatan Ibrahimović nije isključio mogućnost da se vrati u Mančester junajted. Šveđaninu ugovor sa LA GAlaksijem ističe u novembru. Opširnije ovdje.
Aleksis Sančes je stigao u Milano - večeras će proći medicinske preglede, a već sjutra se očekuje da potpiše za Inter. Opširnije ovdje.
Atalanta se sprema za Ligu šampiona, a novo lice u Bergamu je Giljerme Arana, dosadašnji lijevi bek Sevilje.
UIsman Dembele neće da ide iz Barselone, potvrdio je njegov agent Musa Sisoko.
Mladi Francuz je možda i ključni igrač u "operaciji Nejmar".
PSŽ ga želi, ali...
Roma je pozajmila Anta Ćorića Almeriji do kraja sezone.
Milan je Atletiku za Anhela Koreu ponudio 35 miliona eura, plus pet za bonuse i 30 odsto od naredne prodaje.

Monako je na pragu angažovanja Franka Kesija. Prema pisanju italijanskih medija Milan i Monako su već postigli dogovor, a problem u realizaciji posla predstavljaju zahtjevi za platu 22-godišnjeg igrača. Kesi je izgubio mjesto u startnoj postavi.

Selektor fudbalske reprezentacije Belgije Roberto Martines izjavio je da je napadač Romelu Lukaku (26) želio da napusti Mančester junajted "jer mu je bilo dosadno na Old trafordu", piše Mirror.
Martines
Martines
Bivši igrač Arsenala, Karlos Vela, otkriva da je bio blizu prelaska u Barselonu kao pozajmica.
"Daily Star" piše da bi Zlatan Ibrahimović želio da se vrati u Mančester junajted, gdje je prije odlaska za SAD postigao 29 golova u 53 utakmice.

Bonus video: