LIVE BLOG Milan dobija napadača u posljednji čas, Beriši auto za gol, Juve i PSŽ u kasnom "okršaju" za Eriksena?

Pratite sa nama najnovija dešavanja na fudbalskoj "pijaci"
11280 pregleda 0 komentar(a)
Eriksen, Foto: Reuters
Eriksen, Foto: Reuters
Ažurirano: 01.09.2019. 23:04h

Dobro došli u Live blog "Vijesti"! I danas ćemo vas obavještavati o glasinama i najnovijim transferima u ljetnjem prelaznom roku.

Trener Ajntrahta Adi Huter je potvrdio da će Ante Rebić preći u Milan, ali i da se nada da će Andre Silva u suprotnom smjeru u ugovoru o pozajmici Hrvata.
Pari Sen Žermen je iz Sevilje uzeo na pozajmicu golmana Serhia Rika. "Sveci" su u ugovoru o pozajmici na godinu ostavili mogućnost otkupa 26-godišnjeg Rika.
Napadač Ajntrahta, Ante Rebić očekuje se da uskoro potpiše za Milan. Hrvatski napadač će u Milan doći na pozajmicu, ali uz uslov automatskog otkupa ugovora za 30 miliona eura, ako Rebić odigra zapaženu ulogu u dresu "roso-nera".
Češki i vezista Slavije, Aleks Kral pojačao je moskovski Spartak za 12 miliona eura, plus bonuse i procenat od narednog angažmana. To je drugi najveći transfer iz čeških liga, odmah iza nekadašnjeg transfera Tomaša Rosickog iz Sparte u Borusiju Dortmund za 14,5 miliona. Kral ima 21 godinu i odigrao je 77 utakmica za Slaviju sa učinnkom od tri gola i sedam asistencija.
Monako u prva tri kola ima samo bod, a nakon Bakajoka, posudili su i napadača Žan-Kevina Ogustena iz Lajpciga.
Ogusten ima 22 godine i bio je želja Kristal palasa u prelaznom roku.
On je "kneževima" posuđen na godinu sa pravom otkupa a pethodne sezone je u 17 nastupa u Bundesligi postigao tri gola
Štoper Bajerna Džerom Boateng nije se pojavio na foto-sesiji kluba, a novinar "Sky Sporta" Mark Berenberg smatra da je razlog tome odluka Boatenga da pojača Juventus.
Stara dama traži zamjenu za Đorđa Kjelinija koji će zbog povrede koljena propustiti sezonu. Boateng ima 30 godina i ove sezone nije prvotimac u Bajernu.
Reprezentativac Kosova Bernard Beriša nagrađen je od svog kluba, Ahmata automobilom Hjundai Solaris za sjajan gol u sudijskog nadoknadi u remiju sa Tambovom u ruskoj Premijer ligi.
Ofanzivni vezista je proglađen igračem utakmice, a poklon je predsjednik Ahmata Magomed Daudov obrazložio nevjerovatnim zalaganjem Beriše, koji u svakom nastupu daje maksimum, a auto je isplaćen iz fonda heroja Rusije, Ahmata-Hadži Kadirova.
Argentinski vezista u Zenitu, Emilijano Rigoni sjutra će stići u Italiju na potpis sa Sampdorijom, Tačnije pozajmicu od miliona eura sa mogućnošću otkupa za devet miliona eura, objavio je Đanluka di Marcio. Rigoni ima 25 godina i ove sezone je odigrao četiri utakmice za Zenit.
Vezista Čelsija Temue Bakajoko posuđen je Monaku. "Kneževi" su u pozajmici uključili opciju otkupa za 35 milioan eura, iako je Čelsi 2017. godine baš od Monaka otrkupio 25-godišnjeg francuskog vezistu za blizu 45 miliona eura.
Bakajoko je prethodnu sezonu odigrao na pozajmici u Milanu.
Transfer Strahinje Pavlovića iz Partizana u Lacio je propao.
Rimljani tvrde da igrač nije prošao medicinske peglede, Beograđani da je problem novac.
Žorž Mendeš, super-agent, je u Valensiji.
Završava dva transfera istovremeno - Rodrigov u Atletiko, Ikardijev u Valensiju.
Rajiv Ramon van La Para je novi fudbaler Crvene zvezde, potvrdio je Hadersfild.
Radamel Falkao je blizu prelaska u Galatasaraj, nakon što je turski gigant potvrdio da su pregovori sa Monakom u toku.

Juventus želi da dovede Kristijana Eriksena iz Totenhema u kasnom pokušaju transfera pred kraj prelaznog roka sjutra.

Ipak, mogli bi imati i konkurenciju. PSŽ je navodno još jedna zainteresovana strana...

Iako je transfer u Real Madrid gotovo izvjesno propao, Pol Pogba neće produžiti ugovor sa Mančester junajtedom u želji da transfer osigura naredne godine.

Britanski mediji pišu da Real neće odustati od dovođenja Pogbe.

Bonus video: