Čelik napušta takmičenje i gasi se - ponovo?

Čelik bi u srijedu trebalo da gostuje u Plavu, ekipi Jezera, ali bi veće iznenađenje bilo da ekipa krene iz Nikšića, nego da se objavi - kraj
72 pregleda 7 komentar(a)
Čelik, Foto: Ivan Banović
Čelik, Foto: Ivan Banović
Ažurirano: 11.03.2018. 22:49h

Fudbalskim krugovima proširila se vijest - Čelik će odustati od takmičenja u drugoj ligi, a možda i prestati da postoji.

Osvajač Kupa Crne Gore 2012. godine i (neslavni) učesnik evropskih takmičenja, tokom "vladavine" kontroverznog Ranka Radulovića, ponovo je, izgleda, u agoniji i bezizlaznoj poziciji.

Slično je bilo i prije dvije godine, kada je tadašnji predsjednik Jovo Đurđević "Vijestima" rekao da "pre­o­sta­je sa­mo da sta­vi­mo ka­ta­nac, po­ne­se­mo ključ, pa­pi­re i po­ku­pi­mo po­sljed­nje Če­li­ko­ve ostat­ke".

Prošle godine, Čelik je uspio da se digne sa dna, pod novim imenom FK Čelik-NK i sa novim ljudima u rukovodstvu kluba, ali je preporod i novi život trajao, po svemu sudeći, kratko.

Nikšićki klub je ubjedljivo posljednji u drugoligaškom takmičenju, a u prvom kolu drugog dijela sezone na put u Rožaje je krenuo bez stručnog štaba, odnosno sa trenerima, koji nisu imali licencu za obavljanje te funkcije...

Čelik bi u srijedu trebalo da gostuje u Plavu, ekipi Jezera, ali bi veće iznenađenje bilo da ekipa krene iz Nikšića, nego da se objavi - kraj.

Koji ovoga puta vjerovatno ne bi bio novi početak...

Bonus video: