Krstović: Moramo da pobijedimo Farska Ostrva

"Nije krenulo kako smo planirali, ali ima još mnogo da se igra, želimo drugo mjesti i na vrijeme smo da sve nadoknadimo", istakao je Nikola Krstović
1926 pregleda 0 komentar(a)
Nikola Krstović, Foto: Savo Prelević
Nikola Krstović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 03.09.2019. 20:15h

Mlada fudbalska reprezentacija nije imala dobar start u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

U junu je poražena od Kazahstana u Podgorici, napravila je odmah korak unazad, a sada je čekaju novi izazovi - u petak u Nikšiću dočekuju Farska Ostrva, a onda gostuje Špancima u Alikanteu.

"Gledali smo taj meč protiv Kazahstana na startu kvalifikacija, bilo je mnogo grešaka. Nismo djelovali kao tim i to je bio najveći problem. Sada ćemo poraditi na tome, moramo da pobijedimo Farska Ostrva kako bismo se vratili na pravi put", kaže napadač Nikola Krstović.

Crna Gora je vodila protiv Kazahstanaca, imala je i neke šanse za 2:0, a kasnije je kažnjena za promašaje i sebičluk u završnici akcija.

"Bilo je nekoliko situacija u zicerima kada nismo dali loptu, bili smo sebični. Selektor nam je sada pogledao kroz prste, ali to više ne smije da nam se dešava. Pogledali smo se u oči i sada smo okrenuti narednim izazovima. Sada mislimo o Faranima, tu želimo tri boda, a onda se okrećemo Španiji, protiv koje se sigurno nećemo braniti. Nije krenulo kako smo planirali, ali ima još mnogo da se igra, želimo drugo mjesti i na vrijeme smo da sve nadoknadimo", istakao je Krstović.

Bivši napadač Zete je sada član Crvene zvezde, učesnika Lige šampiona. Krstović nije igrao u kvalifikacijama za evropsku elitu, ali je u Superligi Srbije ukupno bio na terenu 67 minuta u tri utakmice.

"Veliki je uspjeh to što smo u najbolje 32 ekipe u Evropi. Zadovoljan sam, trener i uprava vjeruju u mene i sve je do sada kako treba", kazao je Krstović.

Bonus video: