Kapiten ne igra protiv Mađarske, upitan je i za Češku, Hadžibegić: Volio bih da imam 11 Savića...

"On je pravi lider. Imali preporuku njegovog kluba da ne dolazi, da je bolje da bude u Madridu, ali on je došao i to je za svako poštovanje", kazao je Hadžibegić
2697 pregleda 0 komentar(a)
Hadžibegić i Savić, Foto: Savo PRELEVIC
Hadžibegić i Savić, Foto: Savo PRELEVIC

Stefan Savić će propustiti debi Faruka Hadžibegića na klupi Crne Gore, protiv Mađarske, u četvrtak od 20 i 45 pod Goricom.

Kapiten reprezentacije i as Atletika trenutno je upitan i za meč Češkom, u kvalifikacijama za EURO 2020, koji se igra u utorak takođe u Podgorici

„Ljekarski tim se bavi da ga pripremi za Češku. Drago mi je što je tu, i kao igrač i kao ličnost. On je pravi lider. Imali preporuku njegovog kluba da ne dolazi, da je bolje da bude u Madridu, ali on je došao i to je za svako poštovanje", kazao je Hadžibegić.

Povrede su u desetkovale Crnu Goru, Savić je propustio skoro kompletnu Ligu nacija, nije igrao na posljednja dva meča, sa Kosovom i Češkom.

Jovetić je, takođe, dugo van nacionalnog tima zbog serije povreda...

"Na to ne može da se utiče, već da se drugi igrači spreme za meč. To je posao trenera. Ja bih najviše volio da imam 11 Savića, ali ne mogu svi da igraju u Barseloni, Atletiku... Međutim, imamo još momaka u ekipi, svi su reprezentativci", naglasio je Hadžibegić.

Na povrede se žale i i Vešović i Bakić...

"Vidjećemo kakvo je njihovo stanje", kazao je Hadžibegić, koji upravo zbog toga nije odredio sastav tima za meč sa Mađarskom.

Bonus video: