Matić protiv Solskjera: Ako ne uđemo u LŠ, to će biti njegova krivica

Srpski reprezentativac je kod Žozea Murinja, bio nezamjenljiv, na insistiranje Portugalca došao je u Mančester junajted, ali se situacija kod Solskjera promijenila
3257 pregleda 2 komentar(a)
Nemanja Matić, Foto: Reuters, Reuters
Nemanja Matić, Foto: Reuters, Reuters

Nemanja Matić je na početku sezone ostao bez mjesta u startnih 11 Mančester junajteda.

Srpski reprezentativac je kod Žozea Murinja, bio nezamjenljiv, na insistiranje Portugalca došao je u Mančester junajted, ali se situacija kod Solskjera promijenila.

I Matiću trenutna situacija ne odgovara.

"U prvih nekoliko utakmica sastavljao je tim bez mene. Između nas nema nikakvih problema. Rekao sam mu da se ne slažem sa njim i to je sve. On odlučuje. Ako taj tim Mančestera ne bude mogao da se bori za titulu - to će biti njegova krivica", jasan je Matić.

Zadnji vezni smatra da zaslužuje da bude u prvom timu.

"Radim koliko mogu i poštujem Solskjerove odluke. Na meni je da mu pokažem i dokažem da nije u pravu, pa da me vrati u prvi tim, gdje pripadam", poručio je Matić.

Mančester poslije četiri kola ima pet bodova i zauzima osmo mjesto na tabeli Premijer lige. "Crveni đavoli" su nakon ubjedljivog trijumfa na startu sezone nad Čelsijem (4:0), remizirali sa Vulverehmptonom i Sautemptonom (oba meča 1:1), dok su poraženi od Kristal Palasa na "Old trafordu" (1:2).

Bonus video: