Tenzije: Navijači PSŽ-a bojkotuju utakmice zbog Nejmara?

Kako javljaju francuski mediji, čelnici kluba sastali su se juče sa predstavnicima navijačkih grupa i zatražili od njih da poštede Nejmara uvreda sa tribina i uvredljivih transparenata
4184 pregleda 0 komentar(a)
Nejmar, Foto: AP
Nejmar, Foto: AP

PSŽ je uvrstio Nejmara na listu kandidata za subotnji meč sa Strazburom, nakon što je Brazilac odigrao dva meča za reprezentaciju i pokazao da se oporavio od povrede.

Sve je spremno za njegov debi ove sezone. Ili baš i nije...

Kako javljaju francuski mediji, čelnici kluba sastali su se juče sa predstavnicima navijačkih grupa i zatražili od njih da poštede Nejmara uvreda sa tribina i uvredljivih transparenata.

Sastanak, međutim, nije donio rješenje - navijači su odlučni u namjeri da pokažu Nejmaru koliko su bijesni zbog njegove želje da ode iz PSŽ-a.

Predstavnici kluba su im poručili da će transparenti kojim se vrijeđa Nejmar biti uklonjeni sa stadiona, a odgovor navijača bio je da će u tom slučaju - bojkotovati utakmice.

Francuski mediji pišu da će navijači "svetaca" do subote ujutro odlučiti šta da rade, a opcija je ne samo da ne dođu na utakmicu sa Strazburom, već da se i ne pojave u duelu sa Realom, na startu Lige šampiona.

Biće tenzija u svakom slučaju...

Bonus video: