Stefan Savić pred start Lige šampiona: Juve nije samo Ronaldo, mnogo nas boli poraz prošle sezone

"Tu sam pet godina i jasno je da osjećam odgovornost i na terenu i van njega. Došao sam mlad, sada imam 28. Takođe, u Atletiku se osjećam kao kuće", rekao je Savić za "Radio Marku"
3364 pregleda 1 komentar(a)
Savić na treningu, Foto: Atletiko Madrid
Savić na treningu, Foto: Atletiko Madrid
Ažurirano: 17.09.2019. 13:37h

Stefan Savić je počeo petu sezonu u Atletiku, sa 28 godina je već veteran u timu Ćola Simonea.

Nakon odlaska Dijega Godina, i glavni čovjek u odbrani "kolćonerosa".

"Tu sam pet godina i jasno je da osjećam odgovornost i na terenu i van njega. Došao sam mlad, sada imam 28. Takođe, u Atletiku se osjećam kao kuće", rekao je Savić za "Radio Marku".

Nova sezona Lige šampiona počinje sjutra, i to gostovanjem Juventusa na "Vandi". Motiv je veliki, jer je italijanski prvak prošle sezone eliminisao "kolćonerose" u osmini finala, pobjedom u revanšu u Torinu 3:0, nakon što je u Madridu bilo 2:0 za domaćina.

"To je bila naša najslabija utakmica od kada sam u klubu. Mnogo nas je zabolio taj poraz", kazao je Savić.

Kristijano Ronaldo je razbio odbranu Atletika prošle sezone.

"Nije samo Ronaldo opasan, iako je on jedan od najvećih svih vremena. Juventus je snažan tim, promijenio je trenera, promijenio je malo stil igre i čeka nas ponovo težak zadatak. Naš cilj je pobjeda i dobar start Lige šampiona", kazao je Savić.

Atletiko ima velike ambicije ove sezone, a Savić je govorio o dvojici najvećih aduta u napadu - Dijegu Kosti i Žoao Feliksu.

"Kosta je bolji nego ikad, veoma je motivisan, prava zvijer. Žoao je mladić sa mnogo talenta i koji će nam dati mnogo. Skroman je, želi da uči i da trenira, što je veoma važno", rekao je Savić.

Bonus video: