PROBLEMI MEĐU STATIVAMA

Tenzija u Njemačkoj - svađa Nojera i Ter Štegena

"Manuel Nojer ne treba da komentariše moja osjećanja i da ih mjeri", kaže golman Barselone
3521 pregleda 0 komentar(a)
Manuel Nojer i Mark-Andre ter Štegen, Foto: Beta/AP
Manuel Nojer i Mark-Andre ter Štegen, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 17.09.2019. 20:16h

Selektor Joakim Lev ima novi problem - mora da pronađe način da smiri dva najbolja golmana njemačke fudbalske reprezentacije, Manuela Nojera i Mark-Andrea ter Štegena.

Tenzija je nastala nakon što je Ter Štegen javno rekao da žali što nije bio na golu u kvalifikacionim mečevima za Euro protiv Holandije i Sjeverne Irske.

Nojer je branio u oba meča.

"Takve izjave nimalo ne pomažu timu. Tu su i fantastični Bernd Leno i Kevin Trap, oni takođe žele da brane i to je potpuno normalno. Moramo da se držimo zajedno za dobro reprezentacije", rekao je Nojer.

Ter Štegen je brzo dobio šansu da reaguje. Uradio je to pred njemačkim novinarima u susret utakmici Lige šampiona između Borusije i Barselone.

"Ne možete da pričate o konkurenciji među golmanima u reprezentaciji i ne možete da očekujete da igrači budu zadovoljni kada ne igraju. U fudbalu postoje i sreća i razočaranje. Manuel Nojer ne treba da komentariše moja osjećanja i da ih mjeri. Bar ja tako mislim. Mislim da sam se posljednjih godina veoma dobro ponašao i smatram da to što su Nojer i neki drugi komentarisali nije fer. Njegove primjedbe su neprimjerene. To ću reći i više ne želim da komentarišem, želim da završim ovu polemiku", rekao je Ter Štegen.