Junajted posrnuo u Londonu i ostao bez napadača

Markus Rašford je povrijeđen sredinom drugog poluvremena, već dugo nema Marsijala, mladi Grinvud nije bio u kombinaciji zbog virusa
2737 pregleda 0 komentar(a)
Kresvel postiže drugi gol za Vest Hem, Foto: DAVID KLEIN
Kresvel postiže drugi gol za Vest Hem, Foto: DAVID KLEIN

Mančester junajted je posrnuo u Londonu, izgubio od Vest Hema 2:0 i ostao bez jedinog zdravog napadača - teško da su "đavoli" mogli da imaju gorih 90 minuta.

Andrej Jarmolenko u 44. i Aron Kresvel u 85. minutu donijeli su domaćinu treću pobjedu u sezoni, nanijeli Junajtedu drugi poraz, tako da je već nakon šest kola jasno da gigantu sa Old traforda predstoji još jedna teška i neizvjesna sezona.

Takođe, napadačka kriza je produbljena - Markus Rašford je povrijeđen sredinom drugog poluvremena, već dugo nema Marsijala, mladi Grinvud nije bio u kombinaciji zbog virusa, tako da je posljednjih pola sata najistureniji igrač bio Lingard, koji je na posljednja 23 meča postigao jedan gol.

Navijači "đavola" se na društvenim mrežama ponovo pitaju kako je moguće da je klub prodao Lukakua i Sančesa, a da im nije našao zamjenu, a bilo je komentara i da je trener Ole Gunar Solksjer jedini zdravi špic u ekipi...

Bonus video: