SPORTSKI DIREKTOR BEOGARAĐANA IVICA ILIJEV ODUŠEVLJEN

Janković oprostio ogroman dug Partizanu

„Ja sam u šoku. Momak je napravio nevjerovatan gest, ne znam da li je iko u istoriji Partizana oprostio toliki novac”, rekao je Ilijev
2411 pregleda 2 komentar(a)
Marko Janković slavi gol protiv Nordsjelanda u kvalifikacijama za Ligu Evrope, Foto: Darko Vojinović/AP
Marko Janković slavi gol protiv Nordsjelanda u kvalifikacijama za Ligu Evrope, Foto: Darko Vojinović/AP
Ažurirano: 31.01.2019. 19:29h

Marko Janković je posljednjeg dana prelaznog roka postao novi igrač SPAL-a.

Vihorni Cetinjanin je u 18 časova u turskom Beleku, gdje je bio na pripremama sa Partizanom, potpisao ugovor sa članom Serije A, a oduševio je čelnike svog već bivšeg kluba.

Janković, koji je i odrastao u Partizanu prije nego što je otišao u Olimpijakos i za koji navija odmalena, oprostio je ogroman dug „crno-bijelima”.

„Sa velikom zahvalnošću moram da kažem da je Marko napravio nešto što ne znam da li je u istoriji ijedan igrač Partizana, oprostio toliki novac koji mu se dugovao, nažalost. Ja sam u šoku. Momak je napravio nevjerovatan gest. Još jednom veliko mu hvala. Ujedno i želja od svih nas da u novom klubu pokaže raskošan talenat koji ga krasi. Ne bih o ciframa i visini transfera, znate da svako u klubu radi svoj posao”, rekao je sportski direktor Partizana Ivica Ilijevm novinarima u Beleku.

SPAL je za Janković platio 1,8 miliona eura. Polovina tog novca ide Beograđanima, a polovina Olimpijakosu, koji ga je bez obeštećenje pustio u Beograd, ali zadržao prava na 50 odsto od transfera.