Kadeti remizirali sa Bugarskom u Podgorici

Bugarska je dva puta vodila, a ,,sokoli“ su do konačnih 2:2 došli u finišu utakmice. Novi meč u četvrtak
970 pregleda 0 komentar(a)
Detalj sa utakmice, Foto: FSCG
Detalj sa utakmice, Foto: FSCG

Mlađa kadetska reprezentacija Crne Gore remizirala je sa Bugarskom 2:2 na kampu FSCG u prvom od dva prijateljska duela.

Bugarska je dva puta vodila, a ,,sokoli“ su do konačnih 2:2 došli u finišu utakmice.

- Nisam baš zadovoljan igrom u ovoj utakmici, pogoto što se tiče prvog poluvremena. Nije bilo nekih dobrih segmenata u igri koji su nas krasili u prethodnom periodu. Možda je to zbog toga što nije često zajedno, tako da je teško uigrati ekipu. Vidjećemo da kroz analizu i sjutrašnji trening popravimo što je više moguće segmenata u našoj igri, kazao je selektor Slobodan Drašković.

Gosti su poveli u čevrtom minutu - Nikola Carovski je centrirao sa lijeve strane, dok se u gužvi u šesnaestercu Crne Gore najbolje snašao Krasimir Todorov i doveo svoj tim u vođstvo.

Odgovor Crne Gore uslijedio je u 16. minutu, kada je Đorđe Pešukić završio akciju koju su kreirali Luka Bubanja i Balša Vukotić.

Ubrzo po povratku sa odmora, Bugarska je došla do novog vođstva. Nakon loše reakcije defanzivaca ,,sokola“, Petko Petkov je bez većih problema savladao Filipa Domazetovića.

Crna Gora je u finišu krenula u ofanzivu, pa se u 78. minutu Bogdan Veljić našao u dobroj šansi, ali nije bio precizan. Međutim, u 90. minutu isti igrač odlično reagovao na loptu Luke Jovićevića i postavio konačnih 2:2.

Novi duel odigraće u četvrtak 26. septembra, od 10 časova na Trening kampu FSCG.

CRNA GORA - BUGARSKA 2:2

Podgorica - Trening kamp FSCG. Sudija: Davor Božović.

Strijelci: Pešukić u 16. i Veljić u 90. minutu za Crnu Goru, Todorov u 4. i Petkov u 47. minutu za Bugarsku.

Crna Gora: Domazetović, Balić, Vukotić (52. Barović), Pešukić (75. Šapurić), Dakić (46. Živković), Tomo Šoć (46. Radoman), Turusković (52. Carević), Ćetković (75. Popović), Bubanja (75. Jovićević), Đukanović (51. Radusinović), Pavićević (46. Veljić).

Bugarska: Ivanov, Jordanov (66. Drijanov), Dinev, Carovski (78. Radev), Salim, Ivanov, Zlatev (46. Kostadinov), Todorski, Petkov, Todorov, Atanasov (56. Arahangelov).

Bonus video: