PARTI I KAZEMIRO POSLJEDNJE ŽRTVE

Organizovane bande pljačkaju bogate fudbalere, policija Madrida na nogama

Kako javljaju španski mediji, od klubova je zatraženo da dostave adrese stanovanja svojih fudbalera, kako bi policija pojačala patrole u tim djelovima grada i pokušala da uhvati počinioce, koji očigledno "tipuju" fudbalere
1431 pregleda 0 komentar(a)
Na meti pljačkaša: Parti i Alba, Foto: AP
Na meti pljačkaša: Parti i Alba, Foto: AP

Vezista Atletika Tomas Parti posljednja je u nizu žrtava - po svemu sudeći - organizovane bande na čijoj su meti bogati fudbaleri.

Za vrijeme pljačke njegove kuće u Madridu, Parti je bio u Moskvi, sa saigračima, spremajući se za meč Lige šampiona protiv Lokomotive.

U subotu, tokom derbija Atletiko - Real, opljačkana je i kuća Kazemira...

Policija Madrida je na nogama, jer je niz nastavljen - ranije su istu neprijatnost doživjeli Lukas Vaskes, Isko, Karim Benzema, Alvaro Morata i Zinedin Zidan.

Kako javljaju španski mediji, od klubova je zatraženo da dostave adrese stanovanja svojih fudbalera, kako bi policija pojačala patrole u tim djelovima grada i pokušala da uhvati počinioce, koji očigledno "tipuju" fudbalere.

Nisu, međutim, samo stanovnici Madrida na meti lopova - u proteklom periodu, pljačkaši su posjetili i domove Đordija Albe, Filipea Kutinja, Hoakina, Đerara Pike, Artura, Ezekijela Garaja...

Preporučujemo za Vas