Organizovane bande pljačkaju bogate fudbalere, policija Madrida na nogama

Kako javljaju španski mediji, od klubova je zatraženo da dostave adrese stanovanja svojih fudbalera, kako bi policija pojačala patrole u tim djelovima grada i pokušala da uhvati počinioce, koji očigledno "tipuju" fudbalere
1432 pregleda 0 komentar(a)
Na meti pljačkaša: Parti i Alba, Foto: AP
Na meti pljačkaša: Parti i Alba, Foto: AP

Vezista Atletika Tomas Parti posljednja je u nizu žrtava - po svemu sudeći - organizovane bande na čijoj su meti bogati fudbaleri.

Za vrijeme pljačke njegove kuće u Madridu, Parti je bio u Moskvi, sa saigračima, spremajući se za meč Lige šampiona protiv Lokomotive.

U subotu, tokom derbija Atletiko - Real, opljačkana je i kuća Kazemira...

Policija Madrida je na nogama, jer je niz nastavljen - ranije su istu neprijatnost doživjeli Lukas Vaskes, Isko, Karim Benzema, Alvaro Morata i Zinedin Zidan.

Kako javljaju španski mediji, od klubova je zatraženo da dostave adrese stanovanja svojih fudbalera, kako bi policija pojačala patrole u tim djelovima grada i pokušala da uhvati počinioce, koji očigledno "tipuju" fudbalere.

Nisu, međutim, samo stanovnici Madrida na meti lopova - u proteklom periodu, pljačkaši su posjetili i domove Đordija Albe, Filipea Kutinja, Hoakina, Đerara Pike, Artura, Ezekijela Garaja...

Bonus video: