Omladinke od srijede na turniru preliminarne runde kvalifikacija za EP

"Želimo da vidimo i napredak u igri, koji smo prikazali nedavno u prijateljskim utakmicama sa Srbijom”, rekao je selektor Mirko Marić
349 pregleda 0 komentar(a)
Omladinska selekcija u Holandiji, Foto: FSCG
Omladinska selekcija u Holandiji, Foto: FSCG

Ženska omladinska reprezentacija Crne Gore od srijede učestvuje na turniru preliminarne runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Crna Gora je u grupi 9, koja se igra u Holandiji, a pored domaćina rivali su joj i Republika Irska i Ukrajina.

Prvi protivnik je Holandija, u srijedu od 19 časova, tri dana kasnije izabranice Mirka Marića se sastaju sa Republikom Irskom, a 8. oktobra sa Ukrajinom.

„Neće biti nimalo lako, igramo protiv veoma jakih reprezentacija. Ne sumnjam da će djevojke dati maksimum i zbog toga je cilj da u svim utakmicama pružimo što jači otpor. Želimo da vidimo i napredak u igri, koji smo prikazali nedavno u prijateljskim utakmicama sa Srbijom”, kazao je Marić.

Na Marićevom spisku su - golmani: Anastasija Krstović (Budućnost), Nikolina Perunović (Obilić); Odbrana: Majda Drešević (Budućnost), Marija Maraš, Maja Miletić (Breznica), Jovana Nišavić (Obilić), Marija Vukanić (Cveteks); Vezni red: Marica Bajić, Džejrana Čengić, Enida Bošnjak (Breznica), Svetlana Bečić, Nikolina Caković, Jovana Miladinović, Milica Radulović (Budućnost), Jelena Sarić (Ekonomist); Napad: Milena Čolaković (Mladost), Nađa Đurđevac (Budućnost), Ivana Joksović, Jelena Karličić, Ana Knežević (Breznica).

Bonus video: