Konte razočaran rezultatom, ali i sudijom: Skomina nije smio da podlegne atmosferi

"Zaslužili smo više nakon ovakvog meča, mnogo više", rekao je italijanski stručnjak
2757 pregleda 0 komentar(a)
Konte na sinoćnjem meču, Foto: Reuters
Konte na sinoćnjem meču, Foto: Reuters

Fudbaleri Intera poraženi su sinoć od Barselone 2:1 u derbiju drugog kola Lige šampiona, a nakon meča trener "neroazura", Antonio Konte bio je ljut na glavnog sudiju, Damira Skominu.

Skomina je italijanskom stručnjaku nakon rasprave sa četvrtim sudijom pokazao žuti karton.

"Mnogo toga mi se od samog početka nije svidjelo u suđenju. Ne želim da pričam o tome, ali stekao sam utisak koji mi se nije dopao. Na sudijskim dresovima piše 'poštovanje', pa sam i sudijama rekao da bi ono moralo da bude pokazano objema ekipama, da bi morali da pokažu poštovanje i igračima koji su ovdje da bi igrali fudbal. On je međunarodni sudija i ima mnogo iskustva, prošle sezone je vodio finale Lige šampiona. On nije neko ko bi smio da podlegne atmosferi stadiona Kamp Nou", rekao je Konte.

Konte se osvrnuo i na igru njegovog tima. Inter je poveo već u trećem minutu golom Lautara Martinesa, da bi Barsa preokrenula golovima Lusia Suaresa.

"Zaslužili smo više nakon ovakvog meča, mnogo više. Trebalo je da iskoristimo bar neku od šansi koje smo stvorili. Držali smo Barselonu pod ozbiljnim pritiskom u dugim periodima. Dugo su držali loptu samo zbog posjeda. Trebalo je da završimo posao", objasanio je Konte.

Bonus video: