Muke za Mančester - bez šuta u okvir gola, čak je i Buri bolji u gostima

U remiju sa AZ Alkmarom (0:0) igrači Junajteda nijednom nisu šutnuli u okvir gola, što im se do sada nikada nije desilo u tom takmičenju
3497 pregleda 2 komentar(a)
Ole-Gunar Solskjer nakon utakmicu u Alkmaru, Foto: Reuters
Ole-Gunar Solskjer nakon utakmicu u Alkmaru, Foto: Reuters
Ažurirano: 03.10.2019. 22:15h

Kada je preuzeo tim od Žozea Murinja i vezao osam pobjeda, Ole-Gunar Solskjer je viđen kao spasilac Mančester junajteda.

Dobio je i dugoročni ugovor, ali od tada „crveni đavoli” ne liče ni na šta. Nakon sedam kola Premijer lige su tek 10. sa devet bodova, 12 manje od lidera Liverpula, a danas su se obrukali i u Ligu Evrope.

Jeste Solskjer izveo kombinovani tim, ali u remiju sa AZ Alkmarom (0:0) igrači Junajteda nijednom nisu šutnuli u okvir gola, što im se do sada nikada nije desilo u tom takmičenju.

Velikanu sa „Old Traforda” to je bila 10. uzastopna utakmica bez pobjede u gostima (šest poraza i četiri remija), pa i ne čudi što se na Ostrvu šale sa rekorderom Premijer lige.

Jedan tvit je posebno zanimljiv - novinar BBC-a Danijel Stori je napomenuo da više pobjeda u gostima u posljednje vrijeme ima Buri, klub koji je zbog dugova nedavno izbačen iz Lige 1.

A Solskjer se nakon meča žalio na suđenje, jer je smatrao da je nad Markusom Rašfordom morao da se dosudi penal.

"Ovo je u 100 situacija 101 put penal", rekao je Solskjer.

Holanđani su na plastičnoj podlozi, koju je Solskjer dan uoči meča nazvao „najgorom koju je ikada vidio”, imali čak i bolje šanse, a navijači engleskog velikana bili su razočarani:

„Junajted je šala od tima”, „Ovo je gore nego pod Van Galom ili Murinjom”, neki su od komentara na sajtu BBC-ja.

Bonus video: