Nemoguće je, nemoguće, nemoguće. Nemoguće je osvojiti titulu

Partizan je danas na svom terenu pretrpio prvi poraz u prvenstvu, pošto je izgubio od Voždovca sa 1:2,
7088 pregleda 5 komentar(a)
Savo Milošević, Foto: BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
Savo Milošević, Foto: BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
Ažurirano: 06.10.2019. 22:26h

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da je njegova ekipa poslije večerašnjeg poraza od Voždovca vjerovatno izgubila borbu za titulu i da "nije realno" ući u tu borbu "u ovakvim okolnostima".

"Ne mogu da zamerim na htjenju, imali smo mnogo više od igre, mnogo šansi, opet nismo uspjeli da iskoristimo dosta njih. Falilo je dodatne energije, vjerovatno smo ovim izgubili borbu za titulu, nije realno očekivati da uđemo u borbu za titulu u ovakvim okolnostima", rekao je Milošević.

Partizan je danas na svom terenu pretrpio prvi poraz u prvenstvu, pošto je izgubio od Voždovca sa 1:2, u 11. kolu Super lige. Voždovac je poveo poslije sumnjivo dosuđenog penala u 28. minutu poslije navodnog duela golmana "crno-bijelih" i igrača Voždovca.

"Nemoguće je, nemoguće je ući u borbu za titulu. Nemoguće. Ako se to nekome ne sviđa, ja ne mogu da lažem druge, a i da mogu - ja sebe ne mogu da lažem, nije realno, to nije realno. Trudićemo se da damo sve od sebe do kraja prvenstva, da radimo najbolje što mi znamo i umijemo", naveo je Milošević.

Upitan da li je imao slične situacije u igračkoj karijeri, Milošević je rekao: "Ne ovako, ne u ovoj mjeri".

"Gledam da se fokusiram na naš posao, ja stručni štab i igrači, neke stvari prosto nisu do nas. Gledam da se ne nerviram oko tih stvari koliko je moguće. Ne mogu da zatvorim oči ili da zabijem glavu kao noj i da se pravimo svi da je sve okej i da sve može", rekao je neraspoloženi Milošević.

On je dodao da je dobra igra najvjerovatnije "jedina satisfakcija koju ćemo imati ove godine", pored Lige Evropa, gdje njegova ekipa može da pokaže dosta toga.

"Ostaje da igramo ovako kako smo igrali do sad, to je jedino što možemo", rekao je on.

Bonus video: