ZAHVALNOST NAVIJAČIMA

Siniša Mihajlović: Siguran sam da ću pobijediti bolest

Mihajlović je nedavno završio drugi ciklus hemoterapija i uskoro ga čeka novi, ali bez obzira na takvu situaciju vodio je ekipu na tri od sedam utakmica Serije A
2195 pregleda 1 komentar(a)
Siniša Mihajlović, Foto: ANSA
Siniša Mihajlović, Foto: ANSA

Srpski fudbalski trener Siniša Mihajlović putem video snimka poslao je poruku navijačima Bolonje i poručio im da mu oni daju veliku snagu u borbi protiv leukemije.

Mihajlović je nedavno završio drugi ciklus hemoterapija i uskoro ga čeka novi, ali bez obzira na takvu situaciju vodio je ekipu na tri od sedam utakmica Serije A.

Mihajlović, koji je trenutno u Rimu na kratkom odmoru, propustio je jučerašnji revijalni meč legendi Bolonje i Real Madrida na 110. rođendan Bolonje na stadionu "Renato Dal'Ara".

- Žao mi je što nisam mogao da prisustvujem, skoro sam izašao iz bolnice i hteo sam da odem kući kako bih proveo neko vreme sa porodicom. Nadam se da razumijete... Hvala svim navijačima Bolonje i klubu na svemu što je uradio za mene - rekao je Mihajlović putem videa koji su objavili italijanski mediji.

On je ponovio da je uveren da će pobediti bolest.

- U teškim trenucima ostali ste blizu mene i dali mi snagu. Borim se i siguran sam da će biti sve dobro na kraju, da ću pobijediti - zaključio je.