Mandžukić postigao usmeni dogovor sa Mančester junajtedom

Spekulisalo se da je Mandžukić pregovarao o odlasku u Katar, ali i da je odbio ponude američkih klubova, pošto želi da ostane u jednoj od pet najjačih evropskih liga
1580 pregleda 0 komentar(a)
Mario Mandžukić, Foto: Beta/AP
Mario Mandžukić, Foto: Beta/AP

Fudbaler Juventusa Mario Mandžukić postigao je usmeni dogovor sa Mančester junajtedom o transferu u januaru, prenijeli su italijanski mediji.

Kako se navodi, Juventus traži 10 miliona eura za hrvatskog reprezentativca, koji ove sezone nije igrao u Seriji A i nije prijavljen za Ligu šampiona.

Engleski mediji prenijeli su da je uprava italijanskog šampiona spustila cijenu za pet miliona eura u odnosu na zahtjeve iz ljetnjeg prelaznog roka, ali u Junajtedu smatraju da je i to previsoka cijena, s obzirom da Mandžukić nije igrao ove sezone.

Spekulisalo se da je Mandžukić pregovarao o odlasku u Katar, ali i da je odbio ponude američkih klubova, pošto želi da ostane u jednoj od pet najjačih evropskih liga.

Junajted nije doveo zamjenu za Romelua Lukakua i Aleksisa Sančesa, pa želi da dovede jednog iskusnog igrača u zimskom prelaznom roku.

Bonus video: